www.endustriweb.com
Nidec

NIDEC KURUCUSUNUN CONTROL TECHNIQUES VE LEROY-SOMER ÇALIŞANLARINA YAPTIĞI KONUŞMA

Nidec’in kurucusu ve CEO’su, Control Techniques ve Leroy-Somer’i ziyaret ederek şirketlerin geleceğiyle ilgili vizyonunun ana hatlarını anlattı.

NIDEC KURUCUSUNUN CONTROL TECHNIQUES VE LEROY-SOMER ÇALIŞANLARINA YAPTIĞI KONUŞMA
Nidec’i Japonya’da Kyoto’da 1973 yılında kuran Shigenobu Nagamori, 2 ve 3 Şubat tarihlerinde Control Techniques ve Leroy-Somer çalışanlarına şirketlerin İngiltere’de Newtown’da ve Fransa’da Angoulême’de bulunan merkezlerinde birer sunum yaptı. Bu etkinlikler aynı zamanda dünyanın her yanındaki Control Techniques ve Leroy-Somer çalışanlarına da yayınlandı.

Bay Nagamori her iki şirketin önündeki fırsatlardan söz etti ve Nidec’in gelecekte yapabileceği olumlu etki hakkında konuştu. Mevcut çalışanlardan yatırımlar, iş güvenliği ve gelecekte büyüme önerileri ile ilgili sorular sormaları istendi. Galler Başbakanı Carwyn Jones etkinliğe katıldı, Bay Nagamori ile buluştu ve Control Techniques’in Galler’deki geleceği hakkında konuştular.

Bay Nagamori şöyle dedi: “Control Techniques ve Leroy-Somer’i Nidec ailesine katmaktan büyük memnunluk duyuyoruz. Her iki şirketi de büyütmek konusunda kararlıyız ve Nidec bu hedefi gerçekleştirmek için gerekli destek ve yatırımı sunmayı amaçlamaktadır.

“Elektrik motorları ve dolayısıyla sürücüler kullanan sektörler gelecekte dünya ekonomisinin omurgasını oluşturacaktır. Robotların, elektrikli kara araçlarının ve uzaktan kumandalı hava araçlarının ne kadar yaygınlaştığına bakmak yeterli. Bütün bunların motora ihtiyacı var ve bütün motorların sürücüye ihtiyacı var. Bu durum, Control Techniques’in, Leroy-Somer’in ve son tahlilde Nidec’in büyümesi için önemli fırsatlar sunuyor.

“Politikamız, büyümeyi özendirecek olan sistemleri yerlerine oturtmaktır. Üstün vasıflı kişileri işe alacak ve eğitecek, aynı zamanda zaten şirketlerimizde çalışan kişileri de yeteneklerini geliştirme konusunda özendireceğiz.

“Araştırma ve geliştirmeye çok önem vereceğiz. Kendim de bir Ar-Ge mühendisi olarak, iş dünyasında başarılı olmamızı sağlayacak olan şeyin teknoloji olduğunu biliyorum.

“Control Techniques, Leroy-Somer ve Nidec birbirlerine mükemmel sinerji sunuyor ve birlikte çalışarak daha da iyi olabilir ve hedeflerimizi gerçekleştirebiliriz.”

Nidec, mühendislik, tasarım ve kaynak alanlarında yatırım yaparak işlerini büyütmek konusunda güçlü deneyimlere sahip. Ayrıca, her iki şirketin de büyümesini sağlamak ve buna ek olarak çok daha geniş bir ürün ve hizmet yelpazesi sunarak müşterilere önemli avantajlar kazandırmak için net bir strateji hazırlamış bulunuyor.

Control Techniques ve Leroy-Somer’in ürün yelpazeleri Nidec ürünleriyle uyumlu bir bütün oluşturuyor ve hem şirketler için hem de, daha önemlisi, şirketlerin müşteri tabanı için önemli avantajlar sunuyor. Şirketlerin birlikteliği Nidec’in tüm ürün yelpazesini bir paket olarak tüm kilit pazarlarda satabilmesini mümkün kılacak ve aynı zamanda Control Techniques ve Leroy-Somer’in yeni piyasalara girmesine olanak verecektir.

Nidec, elektrik motorları ve ilişkili parçalar üretir. Bunlara küçük hassas motorlar, otomotiv, ticari ve sanayi uygulamaları için motorlar ve orta voltajlı motor ve jeneratörler dahildir. Şirketin dünya çapında yaklaşık 140.000 çalışanı ve 40’tan fazla ülkede faaliyetleri vardır. Özel olarak uygulama, sanayi ve ticari işlere odaklanarak aktif olarak yeni bir büyüme platformu geliştirmektedir.

Leroy-Somer Başkanı Xavier Trenchant şöyle diyor: “Dünyanın 1 numaralı tam kapsamlı motor imalatçısı olmayı amaçlayan bir şirketle birleşmekten ve dünya çapındaki müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini beraberce karşılayacak olmaktan gurur duyuyoruz. Böyle dinamik ve güvenilir bir şirketle geleceğe güvenle bakıyoruz.”

Control Techniques Başkanı Scott Anderson ise şöyle diyor: “Önümüzde, sektörde öncü olan, ürünlerimize güvenen ve şirket olarak büyümemiz sağlayacak olan bir markayla bir araya gelmek, birlikte çalışmak ve katkıda bulunmak için mükemmel bir fırsat olduğuna inanıyoruz.”

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers