www.endustriweb.com
BRADY

Bakım güvenliği risklerini en iyi Kilitleme/Etiketleme uygulamasıyla kontrol edin

İş yerinde kazaların büyük bölümü bakım sırasında gerçekleşir. Bu kazalar, ciddi yaralanmalara, yüksek sigorta primlerine ve üretim verimliliğin düşmesine neden olabilir. Kilitleme/Etiketleme, bakım güvenliği risklerini kontrol etmek için pratik bir yol sağlar.

Bakım güvenliği risklerini en iyi Kilitleme/Etiketleme uygulamasıyla kontrol edin
Bakım riski kontrol ihtiyaçlarını belirleyin
Kilitleme/Etiketleme, enerji akışlarının geçici olarak makinelerden yalıtılmasını sağlayarak bakım devam ederken makinelerin çalışmasını etkili bir şekilde durdurur. Bir makinenin yalıtılması için kollar, manivelalar, valfler ve düğmeler gibi tüm enerji kontrol noktaları kapalı konumda bloke edilmelidir. Brady, daha fazla bakım güvenliğinin ilk adımı olarak her bir makinenin ilgili tüm enerji kontrol noktalarının yerini belirler.

Doğru kilit ve cihazı seçin
Enerji kontrol noktası bulunduktan sonra, kilit cihazı ve asma kilit seçmek kolaydır. Gerekli kilit cihazı ve asma kilit türü ve sayısı, enerji kontrol noktalarına, bakım politikasına ve ortama göre belirlenir. Brady, çeşitli sektör ve uygulama ihtiyaçlarını karşılamak için her makineyi etkili şekilde kilitleyebilen kilit cihazları ve iletken olmayan, aşınma ve kimyasal maddelere dayanıklı olan ve başka özelliklere sahip asma kilitler sunar.

En iyi kilit uygulamalarını kullanın
Tüm enerji kontrol noktaları bulunup doğru kilit ve cihazlar seçildiğinde, bakım profesyonellerinin makineleri bakıma almadan önce güvenle yalıtabilmesi için açık talimatlar oluşturulmalıdır. Kilit uygulamalarının makineleri durdurması ve makinede enerji kalmadığını kontrol etmek için sınama aşamasını sağlaması gerekir. Brady, güvenli kilit talimatlarının oluşturulması için deneyimli mühendislerini en iyi kilit uygulamalarını yazmak üzere görevlendirir. LINK360 ile bu uygulamalar birçok tesisteki ilgili kişiler tarafından onaylanabilir, ölçeklendirilebilir, görselleştirilebilir ve yazdırılabilir. Onaylandıktan sonra LINK360 ile görselleştirilebilir, yazdırılabilir ve makinelere eklenebilir.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresinden “Daha güvenli makine müdahaleleri sağlamak” adlı Kilitleme/Etiketleme kılavuzunu isteyerek daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
Bakım güvenliği risklerini en iyi Kilitleme/Etiketleme uygulamasıyla kontrol edin

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers