www.endustriweb.com
Control Techniques

YENİ BAŞKAN CONTROL TECHNIQUES’İN DÜNYA SAHNESİNE DÖNECEĞİNİ VAAT EDİYOR

Control Techniques'in yeni başkanı, merkezi Galler’de olan şirketi yeniden sürücü imalatçılarının birinci liginde görme arzusunu ifade etti.

YENİ BAŞKAN CONTROL TECHNIQUES’İN DÜNYA SAHNESİNE DÖNECEĞİNİ VAAT EDİYOR

Değişken hızlı sürücüler alanında 30 yıllık deneyim sahibi olan Anthony Pickering geçtiğimiz Aralık ayında başkanlığa atanmıştı.

Bay Pickering şöyle dedi: “Control Techniques’in sürücü piyasasındaki geçmişi iyi biliniyor. Sürücülerin tarihine bakarsanız, bugün artık kanıksamış olduğumuz pek çok şeyi piyasaya ilk olarak Control Techniques’in sürmüş olduğunu görürsünüz.

“İddialı planlarımız var. Mükemmel bir ürün yelpazesine sahibiz ve bu mesajın açıkça duyulmasını sağlamamız gerek. Bu piyasada yaklaşık 30 yıllık deneyimim var, hep yüksek düzeylerde çalıştım, dolayısıyla piyasanın taktiklerini ve müşterinin ihtiyaçlarını iyi anlıyorum.”

Bay Pickering’in katılmasından bir yıl kadar önce Control Techniques Japonya’nın Nidec şirketler grubu tarafından satın alınmıştı. Yeni başkan şöyle dedi: “Menşe ülkesi giderek ayırt edici bir özellik haline geliyor.

“Bu nedenle, Britanyalı olma geleneğimize dayanmamız gerek. Bu bizim için çok önemli bir avantaj. Sürücüler Birleşik Krallık’ta tasarlanıyor, test ediliyor ve üretiliyor. Uzman ekiplerimiz Birleşik Krallık’tan mükemmel teknik destek sunuyor. Britanya’nın son önemli sürücü imalatçısıyız ve dünyanın en büyük elektrik motoru üreticisi olan Nidec’in desteğiyle, işimizi sağlam bir temel üzerine inşa edebiliriz. Bu, cennetten çıkma bir evlilik.”

Mesleğine stajyer olarak başlamış olan Bay Pickering yeni kuşak yetenekleri şirkete dahil edip geliştirmenin ne kadar önemli olduğunu iyi anlıyor.

Şöyle diyor: “E3 Akademisi adını verdiğimiz mükemmel bir lisansüstü programımız var ve en iyi genç mühendislerin Control Techniques’e katılmak istemelerini sağlamaya çalışıyoruz. Mesleklerinde büyük şeyler başarabilmek için ihtiyaçları olan her şeyi burada bulacaklarını bilmelerini istiyoruz. Burası hayal edebileceğiniz en etkileyici çalışma ortamlarından biri; üstelik ülkenin en güzel yerlerinden birinde.”

“Amacım, şirketimizi yeniden piyasanın en önemli oyuncularından biri haline getirmek. Sohbetlerimizin ve hayatımızın merkezinde sürücüler var ve şirketteki herkes sürücü dünyasından geliyor. Bu kuruluştaki bazı doktora ve yüksek lisans sahibi mühendislerin hizmet ve deneyim süreleri gerçekten inanılmaz.

“Control Techniques’in hem şu anda mükemmel ürünleri var hem de ufukta heyecan verici yeni ürünler görünüyor. Bu şirketi ileri götürmek için ihtiyacımız olan her şey elimizin altında.”

Röportaj talepleriniz için lütfen Chris Corfield ile temas kurunuz

(This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / 01686 612996)

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers