www.endustriweb.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

ProSoft Technology® yeni 802.11abg radyolar zorlu endüstriyel protokolleri desteklemek için Ethernet paketlerinin aktarımını iyileştiriyor

ProSoft Technology® ürünü RLXIB-IHW radyolar yalnızca 802.11 uyumlu olmakla kalmayıp aynı zamanda endüstriyel protokollerin zorlu trafiğinin aktarımını en iyi koşullarda desteklemek için özel bir gelişmeden yararlanmaktadır.

ProSoft Technology® yeni 802.11abg radyolar zorlu endüstriyel protokolleri desteklemek için Ethernet paketlerinin aktarımını iyileştiriyor
802.11abg radyolar…
IEEE 802.11 standart serilerini düzenleyen Wi-Fi endüstriyel otomasyon uygulamalarına son derece ilginç özellikler getirmektedir: Son derece yüksek güvenlik seviyesi (802.11i), esneklik ve birlikte çalışabilirlik bu ilginç özellikler arasındadır. Ancak Wi-Fi ofis ve ev uygulamaları için tasarlanmıştır. Endüstriyel protokollerin aktarımı söz konusu olduğunda, fabrika otomasyon sistemleri için uygun olmayan iletim sorunları ile sonuçlanan bazı sınırlamalar söz konusu olabilir (bu sorunlar çoğunlukla Ethernet paketlerinin standart hava ile aktarımından kaynaklanmaktadır). Bu standardı destekleyen RadioLinx aynı zamanda radyonun zorlu endüstriyel protokollerin trafiğini optimize etmesini sağlayan işlevlere sahiptir.

Yeni RadioLinx RLXIB-IHW endüstriyel otomasyon uygulamalarına kablosuz bağlantının yeni avantajlarını sunmaktadır. 802.11abg standartlarını desteklemesi sebebiyle, RLXIB-IHW otomasyon mühendisinin programlama, bakım ve diğer operasyonlarda daha az zaman harcamasını sağlar. Mühendis artık erişimi bazen zor olan kabinin yakınına gidip kapısını açmak (genellikle anahtar gerekir) ve kendi bilgisayarı ile PLC arasında kablo bağlantısı kurmak zorunda değildir (kablo bağlantısı için de PC için PLC’ye yakın olan ve kablo uzunluğundan daha kısa mesafede bir yer bulmak zorundadır) …

…endüstriyel protokol ihtiyaçlarına cevap veren radyolar
RadioLinx RLXIB-IHW 802.11 standartları ile uyumlu olmasının yanı sıra veri paketlerinin optimum aktarımını desteklemektedir. Zorlu trafik dolayısıyla, çoğu Wi-Fi çözümü endüstriyel otomasyon ihtiyaçlarına cevap verememektedir (bu da tekrarlayan iletim kayıpları ile sonuçlanmaktadır). RadioLinx RLXIB-IHW, veri paketlerinin trafiğini iyileştirmek amacıyla ProSoft Technology tarafından geliştirilmiş özel bir sinyal işleme algortiması kullanmaktadır. Bu özellik bütün bant genişliğinden daha iyi istifade edilmesini sağlar ve böylece verileri endüstriyel otomasyon mühendislerinin talep ettiği yüksek verimlilik seviyesinde tutar.

Endüstriyel Otomasyon Uygulamaları
RadioLinx RLXIB-IHW, Ethernet üzerinden Güç aktarma (PoE) özelliğine sahiptir. Radyoyu kablolu Ethernet ağına bağlayıp güç sağlamak için 2 yerine yalnızca bir kablo gerekmektedir. Bu özellik kurulumu kolaylaştırmak ve uygulama süresini azaltmak açısından özellikle ilginçtir.

RadioLinx RLXIB-IHW’nin seri enkapsülasyonu destekleme özelliği de dikkat çekici bir özelliktir. Bu özellik sayesinde seri cihazların kullanımı ve cihazların kontrol sisteminin ana Ethernet mimarisine entegrasyonu daha kolay yapılmaktadır.

Bu yeni radyo RLXIB-IHW, kendinden önce gelen RLX-IHW ile uyumludur ve hem IEEE 802.11bg (2.4 GHz bant) hem de 802.11a (5 GHz bant) uygulamalarında üstün performans gösterir: Daha güçlü bir işlemci veri ve sinyallerin daha yüksek hızda işlenmesini sağlar; kullanıcının bakış açısından bakıldığında bu durum daha yüksek veri verimliliği ile sonuçlanmaktadır.

RadioLinx RLXIB-IHW Ana (Master) (Industrial Hotspot™), yineleyici veya uzaktan kumandalı devre olarak kullanılabilir. Yalnızca istemci versiyonu olan RLX-IESC de mevcuttur; bu versiyon uzaktaki cihazlara düşük maliyetle bağlanmayı sağlar.

Endüstriyel radyolar olan RLXIB-IHW ile RLX-IESC endüstriyel kasa, arttırılmış çalışma sıcaklığı aralığı, şok ve titreşim standartları ile uyumluluk, patlayıcı ortam sertifikası, DIN-ray montajı, vb. özelliklerle sunulmaktadır.

Her bir ProSoft Technology ürünü 3 yıl garantili olup sınırsız teknik destek sunulmaktadır.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers