www.endustriweb.com
CIAT

CIAT, POWERCIAT Serisi Chiller Cihazları Piyasaya Sunar

CIAT, 270 ile 1500kW arasında çalışan yeni sabit hızlı, hava soğutmalı, vidalı POWERCIAT soğutucu serisinin piyasaya sürüldüğünü duyurur.

CIAT, POWERCIAT Serisi Chiller Cihazları Piyasaya Sunar
Yeni POWERCIAT

Bu yeni seri, 18 farklı ebatta soğutma çözümü ve 4,5’e kadar Mevsimsel Enerji Verimlilik Oranı (SEER) ve 6,3’e kadar Mevsimsel Enerji Performansı Oranı (SEPR) ile üç farklı verimlilik sunarken, aynı zamanda son Avrupa Ecodesign yönetmelikleriyle de uyumdur. CIAT, enerji tüketimini uygun hale getiren ve binalarda iç hava kalitesiyle konforu arttıran küresel ısıtma, soğutma ve havalandırma (HVAC) çözümleri tasarlar, üretir ve tedarik eder. CIAT, United
Technologies Corp’un bir birimi olan Climate, Controls & Security bir parçasıdır. (NYSE:UTX).

“Yeni POWERCIAT serisi gerek konfor soğutması gerekse de proses soğutma uygulamalarında en yüksek enerji verimliliğini sağlamak için tasarlandı,” diye belirtiyor CIAT HVAC Avrupa Ürün Müdürü Eric Pollet. “Farklı müşteri ihtiyaçları için standart, yüksek verimlilik ve premium versiyonlar olmak üzere 3 farklı verimlilik sınıfında sunuluyor.”

Yeni POWERCIAT serisi 2018 Avrupa Eco-Design gerekliliklerini karşılayan 3 farklı verimlilik versiyonu sunar:

• Sabit hızlı vidalı kompresör ve sabit hızlı fanlarla donatılmış standart versiyon. Yüksek tam yük enerji verimliliği ile, bu versiyon proses soğutma ihtiyaçlarını karşılamak için optimize edilmiş olup 5,7 SEPR değerine ulaşmaktadır.

• Yüksek verimli (HE) versiyonu sabit hızlı vidalı kompresör ve değişken hızlı AC fanları ile donatılmıştır.  4,4’e kadar mevsimsel enerji verimliliği (SEER) ve 6,2’ye kadar SEPR değeri ile proses soğutma ve konfor soğutma uygulamaları için ekonomik bir çözüm sunar.

• Premium versiyon (XE) ise sabit hızlı vidalı kompresör ve EC fan teknolojisiyle donatılmıştır. Bu versiyon 4,5’e kadar ulaşan SEER ve 6,2’e kadar ulaşan SEPR değerleriyle proses soğutma ve konfor soğutma uygulamalarında uygun operasyon (işletme) maliyetli bir çalışma olanağı sunar.

POWERCIAT serisinde en yeni nesil düşük sesli fanlar standart olarak sunulmaktadır. HE ve XE versiyonlarında sunulan değişken hızlı fanlar ünitenin hava akışına uyum sağlayarak kısmi yük sırasında açma-kapama gürültüsünü ortadan kaldırır. Daha fazla akustik konfor sağlamak adına, sese duyarlı ortamlar için süper düşük gürültülü versiyonuyla -12 db(A) değerine ulaşan üç ilave çözüm sunulabilmektedir.

Genişletilmiş -20°C ile 55°C dış ortam çalışma sıcaklığıyla POWERCIAT, pek çok iklime uyum sağlayabilir. -15 °C ile 15°C derece (low-brine seçeneği ile) arasında değişen soğutulmuş su çıkış sıcaklığıyla hizmet ve endüstriyel sektörlerin ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Altı farklı ebatta sunulan entegre hidrolik sayesinde, POWERCIAT ünitelerin kolaylıkla kurulabilmesini sağlayan, alan ihtiyacını en aza indiren ve kurulumun güvenirliliğini arttıran bütün bir çözüm sunmaktadır. Hidrolik modül, tekli ya da ikiz olmak üzere pek çok yüksek ve alçak basınçlı pompa ile donatılabilir ve bu sayede daha fazla güvenlik için acil durum pompasına otomatik olarak geçiş yapılabilir. Son olarak, 13 farklı ebatta sunulan toplam ısı geri kazanımı opsiyonuyla, ısı ünite tarafından sıcak su üretiminde kullanılmak üzere yeniden kullanılabilir.
Chiller tarafından sağlanan toplam ısıtma kapasitesinin geri kazanımı, ünitenin 60 ° C'yekadar ücretsiz ek sıcak su üretmesini sağlar. Bu seçenek, özellikle oteller ve endüstriyel uygulamalar gibi büyük miktarda ısı geri kazanımı gerektiren uygulamalar için yararlı olabilir.

POWERCIAT, kullanıcıların CIAT ekipmanlarını her zaman takip etmelerini ve izlemelerini sağlayan CIATm2m gelişmiş izleme çözümü ile donatılmıştır. CIATm2m, müşterilerin gerçek zamanlı uyarılar almasını ve web sitesi aracılığıyla ürün bilgilerine erişmesini sağlar.

POWERCIAT ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için CIAT web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers