www.endustriweb.com
CIAT

SPACE GAS, entegre yoğuşmalı gaz yakıcı ile birlikte

CIAT entegre yoğuşmalı gaz yakıcıya sahip yeni çatı tipi serisi Space Gas’ı piyasaya sürüyor. Yeni ürün serisi 60 kW’den 142 kW’ye kadar geniş bir güç aralığını kapsamakta olup entegre gaz yakıcıya sahip yalnızca soğutma entegre yedek gaz yakıcıya sahip ısı pompası olmak üzere 10 farklı modelden oluşmakta ve R-410A soğutucu maddesini kullanmaktadır. Bu ekipman perakende ve endüstri sektörlerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır.

SPACE GAS, entegre yoğuşmalı gaz yakıcı ile birlikte
Gaz yakıcıya ön karşım teknolojisini ekleyen Space Gas daha ileri seviyede çevre korunması sağlamaktadır. Bu sayede karbon monoksit »CO = 0 ppm» oluşmaması garanti edilirken, aynı zamanda nitrojen oksit emisyonları da azaltılmaktadır. Ayrıca, gaz yakıcı maksimum verimlilik seviyelerine ulaşmak için modülasyon teknolojisinden yararlanmaktadır.

Bir adet yıkanabilir gravimetrik filtre ile iki aşamalı filtreleme işlemi – gravimetrik (G3, G4) ve opasimetrik (F6 ilâ F9) – içeride daima kaliteli hava garanti etmektedir. Space Gas ekipmanı temiz havanın kontrolünde iki yol sunan son Avant Pro teknolojisini içermektedir: Bu iki yöntem temiz hava için ayarlanabilir ayarlar ile hava kalitesi için ayarlanabilir ayarlardan oluşmaktadır.

Yeni Avant Pro düzenleme mekanizması dönüş sıcaklığı ile üfleme sıcaklığını kontrol etmek suretiyle hava dağıtma sisteminin çalışmasını optimize etmektedir. Mekanizmanın sunduğu ileri Serbest Soğutma fonksiyonları (termal, entalpik ve termo-entalpik) havanın soğutma ve neminin alınması için en düşük enerji tüketimiyle sunulmasını sağlamaktadır. Bu yeni ekipman serisinde, gaz yakıcının yanı sıra ekipmanın geri kalanı da kurulumun işleyişi ve güvenliğini garanti etmek için gerekli bütün korumaya sahiptir. Avant Pro düzenleme sistemi sayesinde, CIAT ekipmanın takibi için çeşitli çözümler sunmaktadır: Dilerseniz yerel, dilerseniz uzaktan takip. Ayrıca, CIAT’ın aşağıdaki protokolleri kullanarak kurulumlarınız için kişiselleştirilmiş komünikasyon çözümü sunmasına da olanak tanımaktadır: Carel & Modbus, Lonworks, Bacnet, Ethernet & Bacnet Ethernet, Konnex, vb.

Katmanlaşmayı önleyici kontrol gaz tüketiminde yaklaşık %30 ilâ 50’ye varan tasarruflar sağlamakta ve işgal edilen alan ile çatı arasındaki sıcaklık farkını düşürmekte ve kaplama ile ısı kaybını azaltmaktadır. Ayrıca, DEGIPAC akıllı buz çözme sistemi buz çözme işleminin yalnızca gerektiğinde yapılmasını sağlamakta ve çalışmayı optimize etmek için buz çözme işleminin süresini ayarlamaktadır.

Bu gaz yakıcının üniteye entegre edilmesi ile başka herhangi bir ekipmanın kurulmasına gerek kalmayacaktır. Bu da kurulumu kolaylaştırmakta ve ekipman için gerekli alandan tasarruf edilmesini sağlamaktadır. Ekipmanın tasarımı da bakım sırasında parçalara kolayca erişilmesini sağlayacak şekilde yapılmıştır. Bu da başlangıç ve ekipman bakımı açısından bu ürünün en iyi çözüm olduğunu göstermektedir.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers