www.endustriweb.com
Westermo Teleindustri AB

Redfox, Zor Koşullara Özel Endüstriyel Ethernet Yönlendirme Anahtarı

Westermo Teleindustri arttırılmış yönlendirme fonksiyonuna sahip, yüksek performanslı endüstriyel Ethernet anahtarları serisini piyasaya sundu. RedFox serisi uygun maliyetli, güvenli ve güvenilir network’ler oluşturmak için tasarlanmıştır; RedFox sayesinde bu network’ler için farklı birimlere ihtiyaç duyulmamaktadır.

Redfox, Zor Koşullara Özel Endüstriyel Ethernet Yönlendirme Anahtarı
Başta savunma, demiryolu, uzay ve deniz altı piyasalarındaki kritik görev uygulamaları için geliştirilen bu yepyeni RedFox sürümü normal endüstriyel gerekliliklerin çok çok üstünde olduğu kanıtlanmış bir tasarımı temel almaktadır. Bu ultra dayanıklı DIN ray montaj ünitesi, aşırı derecede elektromanyetik parazitin olduğu ortamlarda (300 A/m) maksimum dayanıklılık, ısı dağıtımı ve direnç sağlamak için dayanıklı alüminyum kasa ile tasarlanmıştır.

Nitelikli endüstriyel parçalardan imal edilen ve -40 ilâ +70°C arasındaki sıcaklıklarda çalışabilen (hiçbir iç fan yoktur) RedFox 600.000 saatlik MTBF’ye (Arızalar Arası Ortalama Süre) sahiptir. Yeni anahtar sayesinde EMC, demiryolu uygulamaları, titreşim, nem, şok ve yükseklikle yüksek seviyede standart uyumluluğu sağlanmaktadır. Bütün bu özellikler ürünün her türlü çalışma ortamında kullanılmasını sağlamaktadır.

Ürün serisi on ilâ on sekiz 10/100/BaseTX port arasında değişen çok sayıda Ethernet arayüz kombinasyonunun yanı sıra dört SPF Gigabit ve dört 1000BaseTX port sunmaktadır. RedFox network esnekliği sağlamak için STP (spanning tree protocol) ve RSTP’yi (Rapid STP) destekler, ayrıca Westermo’nun benzersiz FRNT (Ağ Topolojisi Hızlı Kurtarma) artık ring fonksiyonuna sahiptir. Bu, herhangi bir hat veya donanım arızası durumunda büyük bir network’ü yeniden yapılandırma konusunda piyasanın en hızlı protokolüdür. FRNT, network yükü göz önünde bulundurulmaksızın, maksimum 200 anahtardan oluşan bir artık ring network’ünü 20 ms içinde yeniden yapılandırabilir. Bu fonksiyon RedFox anahtarlarının kritik uygulamalarda güvenli bir şekilde kullanılmasını sağlar.

RedFox ayrıca IGMP (İnternet Grup Yönetim Protokolü) snooping’i destekler; bu özellik ring çevresindeki veri akışını bant genişliğini optimize edecek şekilde yönetmek için filtreleme teknikleri sunar. Bir network arızası durumunda dahi optimum performans sağlamak için IGMP snooping FRNT içine de entegre edilmiştir.

Yönlendirme, altyapının birleştirilmesi ve fabrika otomasyon network’leri açısından temel bir fonksiyon haline gelmektedir. RedFox´un statik yönlendirme ve güvenlik duvarı fonksiyonları basit ayırma sağlayarak network’ler arasındaki veri akşının kontrol edilmesini sağlar. Kapsamlı VLAN (Sanal LAN) desteği fiziksel anahtarlı network’ün alt bölümlere ayrılmasını sağlayarak güvenlik ve network bant genişliği ile ağın yönetilebilirliğini arttırır. VLAN’lar ayrıca belirli anahtar portlarına tahsis edilip merkezi olarak yapılandırılabilir.

Tümleşik güvenlik duvarı ile IPSEC VPN tünellerinde 256 bit AES şifreleme dâhil olmak üzere birkaç güvenlik tabakası mevcut olup bunlar habis ve kazara oluşan network arızalarının önlenmesi açısından hayati önem taşımaktadır. NAT (Ağ Adresi Çeviricisi) kullanımı sırasında korumalı aygıtların IP adresleri güvenli bir yerel network’te gizlenebilir. RedFox ayrıca IPsec tünellerinin uzaktaki kullanıcılar ile yerel güvenli network arasında kurulmasına izin veren bir VPN sunucusu olarak da görev yapabilir. SSH (Secure Shell Protocol) kullanılarak Web yapılandırma sayfaları ile SNMP devre dışı bırakılabilir ve Komut Satırı Arayüzü (CLI) güvenliği arttırılabilir.

Redfox’un kullanımı son derece kolay olup basit bir network’ün oluşturulması için ekstra yapılandırma gerektirmez. Otomatik tanı IP-Yapılandırma aracı IP adresi, subnet mask ve ağ geçidi adresinin kurulmasını sağlar. Bir web arayüzü FRNT ringi, VLAN’lar ve temel güvenlik duvarı gibi yapılandırmalara izin verir. SNMP (Basit Network Yönetim Protokolü) kullanılarak ileri seviyede yapılandırma ve takip sağlanabilir. Sezgisel CLI kullanılarak zorlu uygulamalarda yapılan ince ayar, sistemin yeniden başlatılmasını gerektirmeksizin değişikliklerin uygulanmasını sağlar.

Ünitelerin izole edilmiş güç tedariki 16 VDC ile 60 VDC arasında değişen bir çalışma voltajı aralığına sahip olup farklı voltajlardaki iki ayrı kaynaktan beslenebilir.

www.redfoxindustrial.com

Ürün Müdürü
Bo Jansson
Tel +46 16 42 80 15
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers