www.endustriweb.com
Westermo Teleindustri AB

Gigabit Ethernet anahtarları, yüksek hızlı haberleşme ağlarına sahip araç-üstü raylı taşıtlar için artan talebe cevap veriyor

EN 50155 onaylı ve yönetimli Ethernet üzerinden Beslemeli (Power-over-Ethernet) anahtarlar son derece güvenilir araç-üstü veri haberleşme ağları sağlıyor

Gigabit Ethernet anahtarları, yüksek hızlı haberleşme ağlarına sahip araç-üstü raylı taşıtlar için artan talebe cevap veriyor
Westermo, Gigabit ağlarını yönetmek için tasarlanan yeni dört adet on iki çıkışlı aygıtla kompakt ve yönetimli Viper Ethernet anahtarları serisini bir adım daha ileriye taşıdı. Ethernet ve Ethernet üzerinden Beslemeli (PoE) aygıtlar, video, LCD ve kablosuz LAN erişim noktalarını destekleyen daha yüksek veri hızına sahip araç-üstü haberleşme ağlarına sahip demiryolu araçları için artan talebe cevap veriyor. Bu yeni aygıtlar, Westermo’nun akıllı trenlerin yaratılmasında güçlü bir ağ altyapısı sağlamayı hedefleyen ve tam teşekküllü bir Ethernet anahtarı ve yönlendirme çözümü sunan yenilikçi IP Tren konseptinin bir parçasıdır.

Bu dört yeni model standart Ethernet, Gigabit Ethernet ve PoE çıkış seçenekleri yelpazesinin yanı sıra ilave yönlendirme fonksiyonu sunmaktadır. Viper-112-T3G’de üç adet Gigabit Ethernet çıkışı ile dokuz adet standart Ethernet çıkışı bulunmaktadır. Viper 212-T3G, aynı çıkış yapılandırmasının yanı sıra alt ağların bağlantısını ve iyileştirilmiş genel ağ performansı sağlamak için ilave yönlendirme özelliği sunmaktadır.

Viper-112-T3-P8’de üç adet Gigabit çıkışı, tek bir standart Ethernet çıkışı ve ‘tak ve oynat’ PoE haberleşmeleri standardında IEEE 802.3’ü destekleyen sekiz adet Ethernet üzerinden Beslemeli çıkış bulunmaktadır. PoE, enerji ve verilerin tek bir çok çekirdekli kablo üzerinden iletilmesini sağlamakta olup özellikle kamera uygulamaları açısından kullanışlıdır ve genel olarak kablolama miktarını azaltmakta ve daha hızlı kurulum imkânı sunmaktadır. Viper 212-T3G-P8 aynı çıkış yapılandırmasına sahip olmakla birlikte, sunduğu yönlendirme özelliğiyle fonksiyonelliğini arttırmaktadır. Viper PoE anahtarları sekiz PoE çıkışı boyunca 66W’ye kadar enerji sağlamakta olup giriş DC gerilimini bağlı aygıtlardan izole etmekte ve böylece bağlı aygıtları enerji dalgalanmalarına karşı korumaktadır. Enerji dağılımı, enerjinin en verimli şekilde dağıtılması için ‘ayarlanmış’ çıkışlarla yönetilmektedir.

Son derece dayanıklı ağlar ve uzun vadeli saha çalışması için özel olarak tasarlanan Viper serisi, elektronik ekipmanlar için araç-üstü demiryolu standardı EN 50155’in gerektirdiklerinden daha fazlasını sunmakta, hem EMC gerekliliklerine hem de şok, titreşim, geniş sıcaklık aralığı ve nem gerekliliklerine cevap vermektedir. Viper anahtarları arızalar arasındaki duraklama süresini büyük ölçüde azaltmakta ve demiryolu endüstrisinin gerekliliklerine cevap verecek şekilde son derece uzun vadeli ve güvenilir bir saha çalışmasını garanti etmektedir.

Anahtarlar yüksek güvenilirlik seviyelerinin yanı sıra, ağların oluşturulmasını, kurulumunu ve bakımını kolaylaştıran benzersiz bir fonksiyon sunmaktadır. Viper anahtarlarının WeOS işletim sistemi sağladığı kapsamlı IP ağ oluşturma standartları paketiyle dirençli ve esnek ağların oluşturulmasını sağlamaktadır. İşletim sistemi ray aracının konumundaki her türlü değişikliği, dönmeleri ve ilaveleri tespit etmekte ve manüel yapılandırma gerektirmeden bu değişiklikleri ağa uygulayabilmektedir. Kurulum ve bakım işlemlerinde kolaylık sağlanması için Viper anahtarları ile her türlü bağlantı aygıtı her araçta aynı IP adresleriyle yapılandırılabilmektedir. Bu özellik genel IP planını kolaylaştırmakta ve yapılandırmaları standart hale getirmektedir.

WeOS ayrıca maksimum veri hacmi ve istikrar sağlamak için ağ üstündeki veri trafiğini dengeleme özelliğine de sahiptir. Dolayısıyla yeni kameralardan ve videolardan gelen veriler ağ genelinin istikrarını etkilemeyecektir. Bir bağlantı ya da donanımda arıza oluşması durumunda, Westermo’nun benzersiz FRNT teknolojisi büyük bir ağı 20 saniyede yeniden yapılandırma özelliğine sahiptir.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers