www.endustriweb.com
Red Lion

Red Lion’dan DA10D ve DA30D Protokol Çevirici ve Veri Toplama Cihazları

Bu Güçlü Bağlantı Araçları, Artık Desteklenmeyen ve Eski Ekipmanlardaki Değerli Bilgilerin Kilidini Açıyor

Red Lion’dan DA10D ve DA30D Protokol Çevirici ve Veri Toplama Cihazları
Endüstriyel otomasyon ve network için iletişim, izleme ve kontrol alanında küresel bir uzman olan Red Lion Controls, bugün itibariyle DA10D ve DA30D Protokol Çevirici ve Veri Toplama cihazlarının piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Kurumsal sistemlere bağlantı kurmak için karmaşık komutlara veya ilave server donanımına ihtiyaç duyan diğer ağ geçitleri veya protokol çeviricilerin aksine DA10D ve DA30D, kullanımı kolay bir konfigürasyon ortamında güçlü bağlantı seçenekleri sunuyor. Bu sayede şirketlerin artık desteklenmeyen veya eski ekipmanlardaki verilere ulaşması ve kendi sistemlerini etkin bir maliyetle ve kolay bir şekilde bağlaması, izlemesi ve yönetmesi mümkün kılınmış oluyor.

Çok nesilli veya çok tedarikçili sistemlerden kritik verileri toplaması gereken fabrika otomasyonu müşterileri için DA10D ve DA30D Veri Toplama protokol dönüştürücüleri, farklı sistemlerden veri toplamak ve paylaşmak için standart Ethernet ve seri bağlantı noktaları sunan yeni cihazlardır. Bu yeni ürünler, Crimson 3.1 yazılımından istifade ederek, 300'den fazla endüstriyel sürücüye, yeni OPC UA sunucu yetilerine ve Amazon, Microsoft ve Inductive Automation’ın en popüler IIoT platformlarından bazıları için MQTT bulut konektörlerinin basit bir şekilde üzerine tıklanarak yapılandırılmasına yerel destek sağlıyor.

DA10D ve DA30D Protokol Dönüştürücü ve Veri Toplama platformları, tesis katından ön büroya kadar her fabrikanın veri toplama, görselleştirme ve yönetim sistemi aşamalarının anahtar noktası olmak üzere tasarlanarak, anlamlı bir iş etkisine sahip operasyonel kararlar alınmasının da önünü açıyor. Neredeyse her yerden ve her ekipmandan gerçek-zamanlı veri sağlarken, ilave seçenekler arasında şifreli imza desteği ve periyodik olarak ya da talep üzerine çalıştırılabilecek SQL sorgularına sahip veri, olay ve güvenlik kaydedicisi de bulunuyor, ki bu da tarif ve batch yönetimini kolaylaştırmak için ideal. Platform ayrıca mobil uyumlu responsive bir tasarım, tablet veya mobil için ideal bir tam ekran görüntü, sertifikalarıyla birlikte HTTPS işlemi, HTTP yönlendirmesi ve CSS ile JavaScript desteği de sunan isteğe bağlı bir web sunucusu da sağlıyor.

Red Lion DA10D ve DA30D Protokol Çeviricisi ve Veri Toplama Platformlarının uçtan uca bağlantı faydaları hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak için www.redlion.net/DA adresini ziyaret edebilirsiniz.
Red Lion’dan DA10D ve DA30D Protokol Çevirici ve Veri Toplama Cihazları

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers