www.endustriweb.com
REDEX

X-block, piyasadaki en kompakt tel ve kablo germe kontrolörü

MEROBEL dijital kontrolör serisinin son ürünü olan X-block, açık döngü ve kapalı döngü gerilim kontrol sistemlerini kullanan çok milli tel ve kablo uygulamaları için özel olarak tasarlanmıştır.

X-block, piyasadaki en kompakt tel ve kablo germe kontrolörü
X-block kolay telleme, kolay başlatma talepleri ile kabin arka alan kurulumu kompaktlığı ihtiyacına cevap vermek için tasarlanmıştır. Bu kriterler çoklu tel ve kablo uygulamaları tasarlayan entegratörler için en temel özelliklerdir.

X-block’un dar profili ile arka panel DIN ray montajı klipsi 300 mm.lik genişlikte maksimum altı birimin yan yana kurulmasına izin vermektedir. Konektörler kablolama sırasında kabin arka planına kurulmuş birimlere kolay erişim sağlanması için ön panele yerleştirilmiştir.

Elektronik panel özel bir PID kontrolörü çevresine kurulmuş olup son derece kapsamlı fonksiyonlar sunmaktadır. Çok sayıda profesyonel entegre fonksiyonları ile gerilim kontrol sistemlerinin bütün özel ihtiyaçlarına cevap vermektedir. X-block ayrıca hali hazırda piyasada mevcut olan her çeşit yük hücreleri için tak-çalıştır ayarlarını etkinleştiren bir dijital ve tam konfigürasyonlu sensör amplifikasyon modülüne sahiptir. Ayrıca, aynı amplifikasyon modülü konum ölçüm gerilimölçerler (rakkas silindir sistemleri için kullanılır) ve mesafe ölçüm sensörlerinin (ultrason ya da lazer) doğrudan kalibrasyonunu sağlar.

Ayrıca, yerleşik güç tedarik fonksiyonu harici güç modüllerine ihtiyaç duyulmaksızın çok çeşitli elektromanyetik aktüatörlerden doğrudan kontrol sağlar; bunlara elbette MEROBEL tarafından sağlanan EMP fren ve debriyajlarının bütün serisi de dâhildir.

Özetle, MEROBEL X-block sensör ile aktüatör arasındaki gerilim kontrol sistemlerinin bütün standart parçalarına bağlanacak harici kablolama ihtiyacını ortadan kaldırmaktadır.

Başlatma işlemi bütün düzenleme ayarlarına sezgisel erişim sağlayan X-bloc PC yazılımı kullanılarak yapılan programlama ile önemli ölçüde basitleştirilmiştir. Bir istasyonda belirlenen bütün düzenleme ayarları her bir kontrolörün dâhili belleğine yapılan basit sürükle ve bırak işlemi ile diğer istasyonları sınırlandırmaksızın kopyalanabilir.

Tümleşik veri edinimi fonksiyonu gerçek zamanlı veri ve arşivleme için saklanacak olan parametrelerin ilgili çalıştırma setine ve gerekirse MEROBEL uzmanlar ağından sağlanan İnternet aracılığıyla etkili uzaktan destek alınmasına izin vermektedir.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers