www.endustriweb.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

ProSoft Technology® 802.11n çözümleri serisini iki yeni çift radyo Industrial HotspotsTM ile genişletti

ProSoft Technology® (Entegre Kontrol Sistemleri Ltd. Sti. tarafından temsil edilir - www.integrol.com) 2 yeni Otomasyon-Sınıfı endüstriyel 802.11n çözüm geliştirmiştir. Bu çözümler çift radyo Industrial HotspotsTM’dir. Çözümlerden biri su geçirmezdir (IP67). Her iki çözüm de Otomasyon Mühendislerine sunulan yüksek hızlı kablosuz network seçeneğini genişletmektedir. Çift radyo çözümleri repetörler devredeyken daha uzun mesafelerde daha iyi performanslar elde edilmesini ve 2 kanalın aynı anda kullanılmasını sağlayacaktır (örneğin:biri otomasyon uygulaması için kullanılırken, diğeri uygulamayı bölmeksizin bakım amacıyla kullanılabilir)...

ProSoft Technology® 802.11n çözümleri serisini iki yeni çift radyo Industrial HotspotsTM ile genişletti
Bu yeni Otomasyon-Sınıfı RadioLinx® endüstriyel radyoları IEEE-802.11n’yi standart olarak desteklemekte ve yüksek kapasiteli network’ler için üstün performans sağlamaktadır. Hareketli aygıtların ve/veya geleneksel yöntemlerle kablosuz çözümler kullanılarak çözülmesi zor olan engelli ortamlardaki uygulamalar için yüksek güvenilirlikte network oluşturma seçeneği sunmaktadır.

Bu radyolar geniş bir imalat ve üretim uygulaması alanına daha fazla esneklik ve performans sunmak için son teknoloji ile donatılmıştır. Kısaca bahsetmek gerekirse, Industrial 802.11a/b/g çözümleri çok çeşitli uygulamalar için uygun iken, industrial 802.11n radyoları bazı kritik koşullarda kablosuz network uygulamasını kolaylaştırır ve kablosuz seçeneğini daha geniş uygulama alanlarına da sunacaklardır.

RadioLinx Industrial 802.11n tam ürün serisi artık 1 tek radyolu Industrial Hotspot, 1 tek radyolu Industrial İstemci ve 1 su geçirmez versiyon dâhil olmak üzere 2 çift radyolu Industrial Hotspot çözümlerinden oluşmaktadır.

802.11n Dual Industrial Hotspot çözümleri bir ürün içinde iki radyo sunmakta ve yalnızca tek bir Ethernet bağlantısı gerekmektedir.

Çift radyolar hızdan ödün vermeksizin kablosuz network aralığınızı genişletmek istediğiniz takdirde repetör yerine kullanılabilir.

RadioLinx 802.11n ailesi zorlu endüstriyel protokollerin taşınmasına olanak tanımaktadır (»güvenilir I/O mesaj iletim» fonksiyonu sayesinde). VLAN (Sanal Yerel-Alan-Ağı) desteği network trafiği bölütlemesine izin vermektedir: Sözgelimi, bir bağlantı otomasyon kontrol uygulaması için rezerve edilirken, diğer bağlantı uygulamayı kesintiye uğratmaksızın programlama veya bakım işlerinin aynı anda yapılmasını sağlayacaktır.

Genellikle tesis zeminindeki metal parçalar üstünde gerçekleşen yansımalar dolayısıyla çokyollu seçeneğinden yararlanmak için MIMO teknolojisi (Multiple Input, Multiple Output) her bir radyoya bağlı maksimum üç antenle kullanılmaktadır. Bu sayede yüksek hızlı veri hızları (maksimum 300 Mbps) ve endüstriyel ortamlarda ileri performans seviyesi mümkün olmaktadır.

802.11n Industrial Hotspot radyoların yapılandırma ve takibi için, »RadioLinx WirelessN Discovery» lisanssız yazılım aracı network topolojisinin görüntülenmesini, yapılandırma için radyolara IP adresleri atanmasını, network tanılama takibi, radyo aygıt yazılımı güncellemesi ve network üstünde 802.11 radyolarının olup olmadığının tespit edilmesini sağlamaktadır. Otomatik ya da manüel yapılandırma, güvenilir büyük network’ler için oto-iyileşme fonksiyonu ve master artıklama ile birlikte kullanıcı tarafından seçilebilir (öncelik verilebilir ya da sabitlenebilir).
Bütün bu radyolar geniş sıcaklık aralığında (-40 ilâ +75 C) çalışmakta ve tehlikeli yer dereceleri sunmaktadır (ATEX Zon 2 Kategori 3 dâhil). Diğer endüstriyel özellikler: Yüksek titreşim/şok direnci, DIN-ray montaj, Ethernet üstünden Güç ve eşzamanlı köprü / repetör / Industrial Hotspot modu.

İmalatçının diğer 802.11 RadioLinx çözümlerinde olduğu gibi, bu yeni radyo ailesi de güvenlik politikalarının merkezi yönetimi için 802.11i ve RADIUS güvenliğini desteklemektedir. VoIP (IP üstü Ses) ve video gibi arka plan uygulamaları için veri önceliğine yönelik Kalite Hizmeti (QoS) de desteklenmektedir.

Mevcut 802.11 RadioLinx çözümleri ile uyumlu olan RadioLinx 802.11n Industrial radyoları yüksek bant genişliğine sahip uygulamalarla yüksek paket-hız kontrol uygulamaları için performansı iyileştirmektedir. Radyolar aynı zamanda mobil fabrika ortamları gibi çevrelerde daha iyi sinyal hassaslığı ve aralığı sağlamaktadır.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers