www.endustriweb.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

ProSoft Technology Industrial Hotspots’ı kullanarak proses değişkenlerinize canlı olarak iPhone’unuzdan erişin

Mühendisler Sweet William Automation’ın iPhone platformuna yönelik yeni ScadaMobile uygulamasını kullanarak, iPod Touch veya iPhone ve ProSoft Technology Industrial Hotspot çözümünün tümleşik Wi-Fi kartı sayesinde bir EtherNet/IP veya Modbus TCP/IP network’ü üstündeki değerleri takip ve kontrol edebilirler.

ProSoft Technology Industrial Hotspots’ı kullanarak proses değişkenlerinize canlı olarak iPhone’unuzdan erişin
ProSoft Technology, SweetWilliam Automation´ın iPhone/iPod platformuna yönelik yeni ScadaMobile uygulaması ile birlikte radyoların Industrial Hotspot serilerinin desteğini iftiharla sunar. Uygulama, mühendislerin canlı proses kontrol değişkenlerine erişmesini ve bu verileri iPhone’ları aracılığıyla uzaktan modifiye etmelerini sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Fonksiyonel açıdan, uygulama, tesis katındaki bir iPhone cihazı ile mevcut bir 802.11 kablosuz network arasında güvenilir bir kablosuz arayüz oluşturmaktadır; böylece bir iPhone cihazının makineler arasında dağıtılan Programlanabilir Otomasyon Kontrolörleri / Programlanabilir Mantık Kontrolörlerinden (PAC/PLC’ler) gelen Modbus TCP/IP ve EtherNet/IP proses kontrol değişkenlerini okuması sağlanır. Bu canlı değerler biçimlendirilmiş listeler halinde görüntülenir ve kullanıcının belirlediği değişken tolerans ve alarmlarını içerir. Mühendisler bu değişkenleri gerçek zamanlı olarak takip edebilmekte ve bir iPhone cihazından anında düzenleme yapabilmektedir.

Network’e izinsiz girişin engellenmesi için iPhone ile Industrial Hotspot radyoları tarafından kümülatif güvenlik özellikleri sunulmaktadır. Yeni 802.11n endüstriyel kablosuz erişim alanları (hotspots) WPA2-PSK ve 802.11i RADIUS güvenliği özelliğine sahiptir; bu özellik network’e izinsiz erişimi ve modifikasyon yapmayı engellemektedir. ScadaMobile konfigürasyon üzerinde bir özellik sağlamaktadır; bu özellik kullanıcının network erişimi için ve CPU’da Güvenlik Etiketi olarak bir parolanın yanı sıra eşleşen bir güvenlik kodu belirlemesini gerektirir. ScadaMobile başladığında, bağlantı sağlanabilmesi için Güvenlik Kodu CPU’daki ile eşleşmelidir.

Mühendisler ScadaMobile uygulamasını ProSoft Technology´nin Industrial Hotspot radyo serileri ile birlikte kullanarak endüstriyel proseslerini uzaktan yönetebilirler. Endüstriyel Hotspot’lar tehlikeli ortamlar için sertifikalı olup tesis çapında network için optimize edilmiştir. Özellikle yerleştirme kolaylığı, dayanıklılık ve güvenilir endüstriyel komünikasyon isteyen endüstriyel müşterilerin özel ihtiyaçlarına cevap vermek üzere tasarlanan yeni 802.11n serisi bu konuda önde gelmektedir.

Bu çözüm tesis mühendislerinin aşağıdakileri yapmasına olanak sağlar:

- Mühendis ve tesis katı operatörlerinin veri işleme sürecini canlı olarak takip etme

- Canlı proses verilerinin güvenli bir şekilde uzaktan takip ve modifiye edilmesi

- Gerçek zamanlı alarm yönetimi

ProSoft Technology® kablosuz çözümlerinin tümü üç yıl garantili olup ürünün kullanım ömrü boyunca sınırsız teknik destek sağlanmaktadır.

ScadaMobile uygulaması ile ayrıntılı bilgi için sitemizi ziyaret edin: www.sweetwilliamautomation.com.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers