www.endustriweb.com
BRADY

Yeni Transpalet Tag, ekipman güvenliğini artırır

Brady Corporation’ın yeni Transpalet Tag ve Elektrikli Transpalet Tag ürünleri ile şirketler, yasalara uygunluğu artırarak, transpalet kontrollerinin daha iyi yapılmasını destekleyerek ve kontrol sonuçlarını ekipmanların kendisi üzerinde paylaşarak transpalet güvenliğini artırabilir.

Yeni Transpalet Tag, ekipman güvenliğini artırır

Yasalara daha fazla uygunluk
AB Direktifi 2009/104/EC Madde 5, transpaletler dahil olmak üzere ekipmanların bir yetkili tarafından düzenli olarak kontrol edilmesi ve bu kontrollerin yazılı olarak kayıt altına alınıp arşivlenmesi gerektiğini ifade eder. Brady’nin Transpalet Tag ve Elektrikli Transpalet Tag ürünleri, kolay kontrol için transpaletlere takılabilmeleri ve çıkarılabilir bir kart üzerinde sırasıyla 21 ve 31 kontrol sonucuna kadar saklanabilmesine olanak tanıması sayesinde direktife uygunluğu çok daha kolay bir hale getirir.

En iyi uygulama ekipman kontrolleri
Her etiketin arka tarafında, sınıfının en iyi ekipman güvenliğini elde etmek için kalite ekipmanı kontrollerini desteklemek üzere en iyi uygulamalar temel alınarak oluşturulmuş, takip edilmesi kolay bir operatör kontrol listesi yer alır. Transpaletler ve elektrikli transpaletler için ayrı en iyi uygulama kontrol listeleri mevcuttur.

Ekipmanın kendisi üzerinde görünür
Hem Transpalet Tag hem de Elektrikli Transpalet Tag tutucuları, transpaletlere bir kablo veya yapışkan ile kolayca sabitlenebilir. Bu da ilgili tüm çalışanların, en son ekipman kontrol durumunu ekipmanın kendisi üzerinde görmesini sağlar. Yetkili kontrolörün imzası, kontrolün ardından ekipmanın güvenli kabul edildiğini doğrular. Transpaletin kontrolden geçememesi durumunda kontrolörler yerleştirdikleri kartları çıkarıp tutucuya okunaklı bir “kullanmayın” mesajı yerleştirerek diğer çalışanlara kullanılmasının güvenli olduğu kabul edilen diğer transpaletlerden birini kullanmaları gerektiğini bildirir. Transpalet Tag ve Elektrikli Transpalet Tag çeşitli dillerde sağlanabilir.

Brady web sitesinden veya This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresine e-posta göndererek temin edebileceğiniz Brady’nin ücretsiz Görsel Etiketleme Kılavuzu ile ekipman güvenliğini artırmak için etiket kullanımı hakkında daha fazla bilgi edinin.

Yeni Transpalet Tag, ekipman güvenliğini artırır
Yeni Transpalet Tag, ekipman güvenliğini artırır
Yeni Transpalet Tag, ekipman güvenliğini artırır

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers