www.endustriweb.com
RK ROSE+KRIEGER

Yeni lineer üniteler mükemmel esneklik sunuyor

Rose+Krieger, bir vidalı mil veya zamanlama kayışı ile sunulan bu yeni nesil RK DuoLine lineer ünitelerin otomasyona inanılmaz bir esneklik getireceği görüşünde. Artık motor tahrikinin hangi tarafta konumlandırılması gerektiğini düşünmeye gerek yok. Opsiyonel kaplin ve motor adaptörleri ünite üzerindeki dört oyuk mil çıkışına takılabilir. Bu işlem konumlandırmayı basitleştirmekle kalmaz, müşterilere de aksiyal motorları kendi başlarına yapılandırıp ayarlama kolaylığı sunar.

Yeni lineer üniteler mükemmel esneklik sunuyor
Mil tahrikli DuoLine arttırılmış dönme hızları için yeni geliştirilmiş bir mil desteği ile donatılmıştır. Yaklaşık 5 metrelik vuruş uzunluklarına sahip 2m/s.lik bir vmax mümkündür. Bütün DuoLine varyantlarına koruma derecesini IP40’a çıkaran bir çelik bant ile manyetik kaplama yapılmıştır. Kapalı bilyeli ray sistemi de mil varyantında %85’in üstünde bir verimlilik sağlamakta ve zamanlama kayışının yüksüz torkunu 2,5 Nm.ye indirmektedir.

Varyantlar tabla kurulum seçenekleri açısından da ortak özelliklere sahiptir. Yüklerin iliştirilmesini basitleştirmek ve mümkün olan en mükemmel esnekliği sunmak için BLOCAN® profil yuvaları dişli deliklere sahip T-rayları ile donatılmıştır. Türüne bağlı olarak kılavuz sisteme ve millere yağ sağlayan ve tabla üstünde bulunan merkezi yağlayıcı, I bakımını asgari düzeye indirmektedir. DuoLine ürün serisi, kılavuz profilde mm cinsinden kenar uzunluğuna tekabül eden 160x100 ebatlarından başlamaktadır. İmalatçı doğru motor özelliklerinin seçilmesine yönelik özel hizmet sağlamaktadır.

Resim 1: Mil ve zamanlama kayışına sahip RK DuoLine lineer ünite.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers