www.endustriweb.com
EPLAN

Bu tarihi not edin: 21 Mayıs 2019 Eplan Sanal Fuarı. “İnteraktif”: Eplan Sanal Fuar düzenliyor. “Interactive”: Eplan hosting Virtual Fair

Eplan’ın düzenleyeceği bir sonraki “internet ticaret fuarının” odak noktasında dijitalleşme yer alacak. Eplan Sanal Fuarı 21 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek ve 16 saatlik canlı yayın ile dünyanın önemli zaman dilimlerini kapsayacak. Sunumlar, canlı gösterimler ve yönetim tartışmalarının tamamı bu çok yönlü programın bir parçası olacak. Amaç ise belli: Dünya üzerindeki yetmişten fazla ülkede doğrudan uzmanlık paylaşımı.


Eplan, Hannover Messe fuarından yalnızca birkaç hafta sonra Sanal Fuar düzenliyor. Bu yılın yeni mottosu olan “İnteraktif” ile birlikte, etkinlik ticaret fuarı anlayışını yansıtmak adına yeniden tasarlandı. Diğer bir yenilik ise uzatılmış canlı yayınlar: Orta Avrupa Yaz Zaman Diliminde sabah saat 6:00’da ile gece 22:00’a kadar sürecek olan etkinlikte on altı saatlik yayın, sunum ve iş konuşmaları yer alacak. Avrupa, Asya ve Kuzey Amerika’dan pek çok ülke canlı katılım sağlayacak ve müşterilerle katılımcıların kendi yere pazarlarına ait bilgi alabilecekleri ülkelere özgü alanlar kısımlar düzenlenecek. Yöneticiden kullanıcıya kadar herkes için bilgi sağlanacak.

Eplan’ın stratejisi, ürün yenilikleri ve bulut teknolojileri gibi gelecek trendleri hakkında düzenlenecek İngilizce sunumların doğal olarak küresel bir odağı var. Yönetim seviyesinde düzenlenecek panel tartışması ise Eplan tarafından dördüncüsü yapılacak Sanal Fuarın en önemli bölümlerinden bir tanesi olacak. “Entegre Değer Zinciri” ise Eplan’ın bağlı kuruluşu Rittal ile birlikte sunulacak ve katılımcıları bulut hakkında yapılacak ilginç canlı tartışmalarla büyüleyici sunumlar bekliyor olacak. Müşteriler ve muhtemel müşteriler doğrudan uzmanlık değişimi gerçekleştirmeye davetli: Tüm katılımcılar diğerleriyle sohbet fonksiyonu üzerinden iletişim kurabilecek ve kendi dillerinde desteklenecek.

Sanal Fuara ilgi duyan herkes aşağıdaki adresten hemen ücretsiz kayıt gerçekleştirebilir.
www.eplan.de/virtualfair

Bu tarihi not edin: 21 Mayıs 2019 Eplan Sanal Fuarı. 
“İnteraktif”: Eplan Sanal Fuar düzenliyor.
“Interactive”: Eplan hosting Virtual Fair
Virtual Fair 2019.jpg: Çözüm sağlayıcısı Eplan 21 Mayıs 2019 tarihinde dördüncü Sanal Fuarını düzenliyor. Bu kez dünyadaki yetmişten fazla ülke için on altı saatlik canlı etkinlikler sunulacak.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers