www.endustriweb.com
EPLAN

En gelişmiş ve verimli mühendislik

Bir şirketin mühendislik çözümünün tercihen dijitalleşme stratejisini destekler nitelikte olması gerekir. Fakat bu en iyi şekilde nasıl uygulanır? Çözüm sağlayıcısı Eplan ve bağlı kuruluşu Cideon, Hannover Messe fuarındaki stantlarının merkezinde “Efficiency Lab (Verimlilik Laboratuvarı )” çözümlerini sergiliyorlar - ziyaretçilerle diyalog halinde çalışırken, mühendislik süreçlerinin sistematik dijitalleştirilmesinde temel olacak bir performans / hedef karşılaştırması oluşturuluyor. Bununla birlikte buluta giden yol da bir şirketi daha da ileri taşıyor: Eplan eView artık Eplan ePulse sisteminin ilk çözümü olarak ziyaretçilere sunuluyor. Üçüncü odak noktası ise bağlı kuruluş Rittal ortaklığındaki entegre değer zinciri.

HQ_IMG_Double_Quattromill_14_white_20186034.jpg

Double Quattromill® 14, 6 mm (0.236 inç) ve 8 mm (0.315 inç) değerine kadar kesme derinlikleri için 45° ve 68° giriş açılı frezelerle piyasaya sunulmuştur. İş parçasının, zayıf ya da dengesiz bağlama koşullarında başarı gösteren 45°'lik giriş açısı, daha iyi talaş kaldırma ve daha yüksek ilerleme oranları sağlar. 68°'lik giriş açısı, 45°'lik açıyla aynı boyuttaki hayali daireye sahip (I.C.) uç ile yüksek kesme derinliklerine ulaşır ancak yan duvarlardan veya fikstürden kaçınmak için 45°'lik açıdan daha iyi boşluk sağlar. Standart teğet uç bağlamalı tip yüzey frezelerindeki uçlardan farklı olarak Double Quattromill® 14, daha düşük kesme kuvvetleri için son derece serbest kesme sağlayarak hem tezgahın daha düşük güçle çalışabilmesini sağlar hem de takım ömrünü uzatır.

Double Quattromill® 14 freze gövdeleri, sabit uç yuvalı ve kasetli, standart veya yakın ağız aralıklı ve metrik veya inç versiyonlarında sunulmuştur. Seco, gelişmiş talaş kontrolü ve boşaltmasının yanı sıra yüksek dayanıklılık sağlaması için Double Quattromill® 14'ün talaş kanal yüzeylerine yeni yüzey dokusu teknolojisini de uygulamıştır.

Double Quattromill® 14 farklı kenar ve kalite seçeneklerine sahip üç uç çeşidi sunar. ME10 geometrisi, titanyum ve paslanmaz çelik gibi yapışkan malzemelerle kullanılır. M10 geometrisi, yapışkan malzemeler, bazı takım çelikleri ve süper alaşımlarla mükemmel sonuçlar verirken düşük beygir gücü seviyelerinde azaltılmış kesme kuvveti için daha keskin kenarlar ve daha küçük koruma pahı yüzeyleri içerir. M16 geometrisi çelik, takım çelikleri ve dökme demir gibi abresif malzemeleri işlerken bu geometriler arasından en iyi kenar korumasını sağlar.

Double Quattromill® 14 hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen bölgenizdeki Seco temsilcisine başvurun veya Double Quattromill® 14 ürün sayfamızı ziyaret edin.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers