www.endustriweb.com
Delphin Technology AG

ProfiMessage – teknoloji harikası bir modüler ölçüm teknolojisi

ProfiMessage Delphin’in makine, tesis ve test stantlarının veri edinimi, takibi ve otomasyonuna yönelik yeni güçlü sistemi. ProfiMessage her türlü göreve uyum sağlamak için master ve slave aygıtların yanı sıra bir dizi farklı I/O modülü kullanan modüler bir sistem. Uygulama alanları endüstriyel süreçlerin takibinden laboratuarda veri edinimi ve test standı otomasyonuna kadar uzanmaktadır.

ProfiMessage – teknoloji harikası bir modüler ölçüm teknolojisi
ProfiMessage aygıtları dünya çapında bağlanabilirliğe sahiptir ve aygıtların esnek I/O modülleri geniş bir işlem arayüz seçeneği sunmaktadır. Profibus-DP, Modbus veya CAN-bus, veri alışverişi için PLC kontrol sistemlerine bağlanmayı mümkün kılmaktadır.

Analog ve dijital sensör sinyalleri verileri eş zamanlı olarak bağımsız bir 16 GB’lık belleğe kaydedebilir. Bu hafıza kaydın hemen ardından veri analizi ve değerlendirmesini mümkün kılar. Veri belleği USB veya Ethernet arayüzleri kullanılarak okunabilir.

Her girdi ve çıktı ayırt edici olup yüksek kesinlik ve galvanize yalıtıma sahiptir. Kullanılmakta olan I/O modülünün türüne bağlı olarak her bir girdi mV, mA, RTD ve ısıl çiftlerinin ölçülmesi için ayrı ayrı yapılandırılabilir. ProfiMessage ayrıca durum ve frekans girdileri işlevini gören dijital girdilerin yanı sıra dijital/analog çıktılarla donatılmıştır.

İç yazılım kanalları sınır değer takibi, entegrasyon veya çevrimiçi hesaplamalar gibi fonksiyonları etkinleştirmektedir. Ayrıca yapılandırılmaları kolaydır. Bu özellik cihazların takip ve kayıt tutma sistemleri şeklinde verimli bir şekilde konuşlandırılmasını mümkün kılmaktadır.
ProfiMessage – teknoloji harikası bir modüler ölçüm teknolojisi

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

Delphin Technology AG
Expert Logger 400
Delphin Technology AG
Expert Vibro

Join the 155,000+ IMP followers