www.endustriweb.com
EPLAN

Eplan’ın yeni Satış ve Pazarlama Yönetici Direktörü Haluk Menderes

Eplan Yazılım & Servis Yönetim Kuruluna yeni bir üye katıldı. Haluk Menderes 1 Temmuz 2011 tarihinde Hans Hässig’in yerine yeni Satış & Pazarlama Yönetici Direktörü olarak Eplan’a katıldı. Kendisi, Yönetim Kurulu Başkanı Maximilian Brandl ile birlikte bu mühendislik çözümleri sağlayıcısının geleceğini şekillendirecek.

Eplan´ın yeni Satış ve Pazarlama Yönetici Direktörü Haluk Menderes
»Bu yeni görev için gerçekten çok heyecanlıyım,» diyor Haluk Menderes. "Eplan'ın yenilikçilik konusundaki gücü ve uluslararası pazardaki sayısız fırsatları benim için büyük bir itici güç oldu." Menderes hedefinin Eplan´ın piyasadaki öncülüğünü uluslararası seviyede geliştirmek ve global mühendislik çevresindeki pazar paylarını arttırmak olduğunu belirtti. Menderes bir konuda kendinden emin: »Kendi mühendislik çözümlerimizle müşterilerimizin süreçlerini uzun vadede optimize edebilir ve böylece üretimlerini arttırıp yaptıkları yenilikleri destekleyebiliriz.»

Haluk Menderes bundan önce ESI-Group Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı olarak çalışmaktaydı. Kendisinin yazılım ve profesyonel hizmet çözümleri - özellikle simülasyonlu ve sanal prototip oluşturma - konusundaki engin tecrübeleri Eplan´ın büyümesi için sayısız fırsatlar sunmaktadır. Kendisinin ESI´deki, MSC.Software’daki ve MARC Analiz Araştırma Şirketi’ndeki sorumluluk alanlarının hepsinin uluslararası odağı olmuştur. Menderes´in hedefi Eplan´ın dünya çapında büyümesine ağırlık vermektir.

Menderes MBB ve IABG´nin (Alman Hava ve Uzay Endüstrisi) CAE mühendislik departmanlarında havacılık ve uzay mühendisi olarak uzun yıllar çalışmıştır. Dolayısıyla kendisi klasik dizayn departmanından üst düzey yönetime kadar iş dünyasının gereklilikleri konusunda bilgi sahibidir.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers