www.endustriweb.com
NSK

NSK makaralı lineer kızakları gelişmiş keçeleri ile en zor şartlarda bile yüksek performans sunar.

NSK son EMO 2019 fuarını, gelişmiş sızdırmazlık teknolojili, optimize edilmiş RA serisi devridaimmakaralı yatak kızaklarını tanıtmak için kullandı. RA lineer makaralı kızaklar yeni V1 keçe ve geliştirilmiş bir kapağa sahiptir, bunlar takım tezgahlarının kullanım ömrünü ve güvenilirliğini artırır.


Takım tezgahı endüstrisinde, makaralı kızaklar genellikle kirli ortamlarda kullanılır. Uygulamaya bağlı olarak, kılavuzlar alüminyum parçacıklarına, metal parçacıklarına ve grafit toza maruz kalabilir. Bu kirletici maddeler arabanın içine girerse, servis ömrü etkilenir.
Körük gibi koruyucu sistemler bu riski uygun bir şekilde ortadan kaldıramaz. Bu nedenle bizzat kızaklar etkili bir keçe ile donatılmalıdır, NSK da bu nedenle RA serisi makara kılavuzlarını optimize etmiştir.

Arabalar artık devridaim makarası alanına giren kirleticilere karşı güvenli bir koruma sağlayan yüksek performanslı V1 keçelerle donatılabilir. Özel bir profile ve yüksek aşınma direncine sahip malzemeye sahip keçeler, eş zamanlı olarak, etkili bir sızdırmazlık ve aynı zamanda düşük sürtünme sağlar. Bununla takım tezgahlarındaki millerin, portalların veya kızakların tekrarlanabilirliği ve doğru yönlendirilmesi sağlanır.

V1 keçeleri, kılavuz taşıyıcının her bir ucuna yerleştirilmiştir. NSK optimizasyon çalışması sırasında ayrıca kızak taşıyıcının alt tarafına başka bir keçe daha yerleştirmiştir. Bu ikinci keçe, örneğin makinedeki parçacık birikintilerinin arasından geçerken bunların arabaya girmesini önler Makine eksenleri genellikle baş aşağı veya açılı olarak monte edildiğinden, geliştirilmiş alt keçeler pisliklerin araba içine girmemesi hususunda büyük bir katkı sağlar.

Bir seçenek olarak, RA doğrusal makaralı yatak ve kızak düzenekleri, montaj delikleri için sızdırmazlık kapakları veya kapak şeritleri ile birlikte sipariş edilebilir - kirli ortam uygulamaları için mantıklı bir seçim. Diğer bir seçenek de, kompakt K1 yağlama ünitesinin taşıyıcıya entegrasyonudur, böylece kanalın sürekli yağlanması sağlanır.

RA serisi lineer makaralı kılavuzlar oldukça etkili bir keçe ile donatılmıştır


NSK makaralı lineer kızakları gelişmiş keçeleri ile en zor şartlarda bile yüksek performans sunar.

 

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers