www.endustriweb.com
NSK

NSK lineer hareketli ürünlerinde nakit akışı destek programı

NSK, yoğun talep edilen lineer ürünler için esnek stoklama girişimi üzerine kurulu bir nakit akışı destek programı başlattı. NSK'nin kapsamlı yüksek kalite lineer kılavuzlarını ve vidalı millerini içeren bu programdan yararlanan müşteriler, kendi stoklarını azaltıp hayati önem taşıyan nakit akışını canlandırabilecek.

Nakit akışı, herhangi bir işletme için giderler, vergiler, yatırım yapma ve tedarikçilere ödeme yapma konusunda başarıya ulaşmada kritik önem taşır. Dolayısıyla stokları elde tutarak nakit parayı bağlamak kısıtlayıcı olabilir. Bu nedenle NSK, lineer ürünlere yönelik yeni bir girişimle müşterilerinin zamandan ve paradan tasarruf etmelerine yardımcı olmayı hedefliyor.

NSK nakit akışı destek programı, müşterilerin yoğun talep edilen lineer ürünleri kısa vadede teminini ve bu sayede stok seviyelerini azaltabilmelerini sağlar. Esnek teslimat için müşteriler, NSK'ya aylık tahminlerini gönderebilirler veya aylık öngörü veren yıllık toplam adet bilgisi verebilirler.

Aylık planlamayı tercih eden müşteriler, her ay periyodik tüketim tahminlerini NSK'ya gönderebilirler. NSK daha sonra 12 aylık periyodlara göre verilen tahmin tahmin miktarına göre stok üretecek ve elinde tutacak.

Yıllık talep seçeneğini tercih eden müşteriler ise aylık piyasaya sürülen miktarı baz alarak o yıl için toplam talep miktarını gönderebilirler. Bu durumda NSK 12 aylık tüketim miktarını baz alarak aylık tahmini talebe göre stok üretecek ve elinde tutacaktır.

Her iki seçenek de anında sevkiyat için hazırda stok anlamına gelir ve müşterilerin teslimat tarihlerini talepler doğrultusunda yaymasına olanak tanır. Dahası nakit para depodaki stoklara gereksiz yere bağlanmamış olur. Bunun yerine bu nakit en çok ihtiyaç duyulan nokta için elde tutulabilir.

NSK lineer kılavuzları ve vidali milleri, firmanın yeni nakit akışı destek programına dâhildir.


NSK lineer hareketli ürünlerinde nakit akışı destek programı

 

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers