www.endustriweb.com
EATON

Eaton’ın En Son Akıllı Güç Yönetimi İşlemcisi VMware ReadyTM, VMware Kullanıcıları için Daha Farklı Felaket Senaryoları Çözümleri Geliştiriyor ve İş Sürekliliğini Artırıyor

Çeşitli alanlarda faaliyet gösteren endüstri ürünleri üreticisi Eaton Corporation bugün Intelligent Power ManagerTM yazılımının yeni sürümünü tanıttı; yeni sürüm daha farklı felaket senaryoları, planlanmış transfer ve VMware® vCenterTM Site Recovery Manager içinde planlı geçişi güçlendirmek üzere tasarlanan yeni özelliklerle donatıldı. Bu güncelleme, sunucuların kapatılmasının kaçınılmaz olduğu elektrik kesintileri sırasında veri kaybının önlenmesi ve arıza süresinin kısaltılması amacıyla otomatik sanallaştırılmış makine senkronizasyonunu ve yedekleme bölgesinin etkinleşmesini sağlamaktadır. Eaton, VMware platformu içerisinde bu tür özellikler sunan ilk güç yönetimi şirketidir.

Yazılımdaki güncelleme, Intelligent Power Manager’ın ayrıntılı bir geçerlilik sınamasının ardından, VMware’in en yüksek onay statüsü olan VMware ReadyTM Statüsüne ulaşmasıyla aynı zamana tekabül etmektedir. Uyumlu VMware uygulamaları ve bulut altyapısı ürünlerinin bir arada bulunduğu bir site olan VMware Solution Exchange’den yazılıma ulaşmak mümkündür. Eaton, VMware Ready sertifikasyonunu almayı başaran ilk güç yönetimi şirketidir.

Geleneksel yaklaşımlarda, sanal bir veri merkezi güç kaybı ile karşılaştığında, teknisyenlerin kurtarma sürecini belirli bir sıralama doğrultusunda manuel olarak başlatması gerekir, üstelik bu süreç içerisinde üstlerinde zaman açısından büyük bir baskı vardır. Eaton Intelligent Power Manager’ın son sürümü elektrik arızalarını anında tespit etmek, yedekleme bölgesini etkinleştirmek ve VMware Site Recovery Manager’ın felaket senaryoları kurtarma özelliklerini, yük devretme ve planlı geçiş işlemlerini başlatmak suretiyle verimliliği ve müdahale etme süresini arttırmaktadır.

“Elektrik kesintileri sırasında kritik önem taşıyan iş yüklerini işler durumda tutmak ve verilerin bozulması engellemek bir veri merkezinin en önemli öncelikleri arasındadır. VMware´in vSphere platformu ile olan yoğun etkileşimimiz sayesinde güç yönetimi ve kontrol yazılımında yeni bir çağı başlatıyoruz,” diyor Eaton Dağıtılmış Güç Kalitesi genel müdürü ve başkan yardımcısı Hervé Tardy. “Şirketler sunucularını emniyetli bir şekilde kapatmak yerine güç yönetim kapasitelerini IT sanallaştırma platformu ile birleştirdiklerinde, iş açısından kritik önem taşıyan iş yüklerini nasıl ve nereye taşıyacaklarını belirleyip bu işlerin devam etmesini sağlayabilir ve hem iş sürekliliğini hem de veri bütünlüğünü koruyabilirler.”

“Eaton Intelligent Power Manager’ın VMware ReadyTM logosunun niteliklerine sahip olması bizim açımızdan son derece memnuniyet verici; bu logo müşteriye yazılımın belirli VMware entegrasyon ve karşılıklı çalışabilirlik standartlarına uygun olduğunun ve VMware bulut altyapısı ile etkili bir biçimde çalıştığının sinyalini veriyor. Bu ikinci özellik müşteri çevrelerinde zamanı hızlandırarak değer katacaktır” diyor Alliance Programs, VMware direktörü Sheryl Sage.

VMware Site Recovery Manager’ın özellikleri Intelligent Power Manager´ın mevcut VMware entegrasyonu ile daha da artmakta, bu da IT personelinin VMware´in vCenter Server platformu aracılığıyla yalnızca fiziksel ve sanal sunucuları değil; kesintisiz güç kaynaklarını (UPS), güç dağıtım ünitelerini (PDU) ve diğer aygıtları görüntüleyip izlemesini ve yönetmesini sağlamaktadır.

Eaton Intelligent Power Manager ile ilgili daha fazla bilgiye www.eaton.com/intelligentpower adresinden ulaşabilirsiniz. Eaton’ın sanallaştırma kabiliyetleri ile ilgili daha fazla bilgiye www.eaton.com/virtualization adresinden ulaşabilirsiniz. Eaton’ın güç kalitesi ürünleri ile ilgili daha fazla bilgiye ise www.powerquality.eaton.com adresinden ulaşabilirsiniz.

The VMware Ready programı Technology Alliance Partner (TAP) programının birlikte markalama uygulamalarından biri olup müşterilerin VMware bulut altyapısı ile çalışma sertifikasına sahip ortak ürünleri tespit etmesini kolaylaştırmaktadır. Müşteriler proje risklerini azaltmak ve özel tasarım ürünü çözümlerde maliyet tasarrufu sağlamak üzere bu ürün ve çözümlerden yararlanabilirler. Dünya çapında binlerce üyesi olan VMware TAP programı en seçkin teknoloji ortaklarından müteşekkil olup her müşterinin ihtiyacına özel en iyi uzmanlığı ve iş çözümünü sağlamak bütün üyelerin ortak taahhüdüdür.

VMware ve VMware Ready, Amerika Birleşik Devletleri ve/veya diğer ülkelerde VMware, Inc’in tescilli ticaret markası ve/veya markalarıdır. “Ortak” ve “ortaklık” kelimelerinin kullanılması VMware ile ilgili diğer şirket arasında yasal bir ortaklık olduğu anlamına gelmemektedir.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers