www.endustriweb.com
EATON

Eaton’ın Beyaz Sayfaları, Rak Güç Dağıtım Ünitelerinin (ePDU) Optimizasyonunu İnceliyor

Güç yönetim şirketi Eaton, BT ortamları için rak güç dağıtım ünitelerinin (PDU) seçimini yaparken en iyi iş uygulamalarını araştıran yeni bir beyaz sayfa (white paper) yayınladı. “Rack Güç Dağıtımını Optimize Etmek” başlığını taşıyan ve Eaton Güç Kalitesi Bölümü Ürün Müdürü olan Joe Skorjanec tarafından yazılmış olan beyaz sayfa, günümüzün veri merkezlerini şekillendiren güçlerden bahsediyor ve PDU seçimi konusunda işletmelerin dikkat etmesi gereken ürün yetkinliklerini tanımlıyor. Beyaz sayfa ücretsiz olarak www.eaton.eu/whitepaper adresinden indirilebilir. Converged altyapılar gibi sanallaştırılmış ortamların ve modern BT yapılarının yaygın bir şekilde benimsenmesi sayesinde programlama kapasitesi; iş yüklerinin, uygulamaların ve depoların veri merkezleri içerisinde ve arasında işletmenin ihtiyaçları doğrultusunda hareket ettiği dinamik bir oyun haline gelmiştir. Bilgiye ve bulut-bazlı çözümler ile eş konumlu veri merkezlerinin kullanımına verilen önemle birleştiğinde, bu durumla başa çıkmak için veri merkezlerinin hızlı olması konusunda giderek artan bir ihtiyaç ortaya çıkmaktadır.

Eaton´ın Beyaz Sayfaları, Rak Güç Dağıtım Ünitelerinin (ePDU) Optimizasyonunu İnceliyor
Eaton'ın beyaz sayfası, özellikle verimli işletime odaklanarak etkili PDU seçimi ve kullanımı aracılığıyla bu ihtiyaçlara hitap etmekte ve çözümler sunmaktadır. Aynı zamanda bir sonraki gelişmiş rack PDU nesli kullanımı aracılığıyla veri merkezlerinin soğutma masrafları, işletim masrafları ve kurulum sürecinin kolaylaştırılması gibi en önemli işlevsel ihtiyaçlar ile nasıl başa çıkılacağını incelemektedir.

Modern iş ihtiyaçları için kaçınılmaz bir zorunluluk olan en yüksek işletim etkinliğini garanti etmek için beyaz sayfada da belirtildiği gibi, veri merkezlerinin güç dağıtımının en küçük birimler bazında izlenmesi ve yönetilmesi gerekmektedir. Aynı zamanda işletmelerin mevcut rack ortamını ve iş yükü taleplerini anlayarak, optimize edilmiş bir rack PDU'su seçerek ve ardından sistemi güç yönetim yazılımı ile etkinleştirilmiş bir UPS ile yedekleyerek, kendi güç stratejilerini geliştirmelerini önermektedir.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers