www.endustriweb.com
Kennametal

Yeni KSEM PLUS B1 Başlıkları ile Kennametal KSEM PLUS Ürün Yelpazesini Genişletti

KSEM™ modüler matkapların avantajları (yüksek ilerleme ve boy-çap [L/D] oranları) ile endekslenebilir matkapların avantajlarını (yüksek hız ve düşük maliyet giderleri) birleştiren basit ama çok etkili KSEM PLUS™ modüler sistemi, büyük çaplı delik delme uygulamaları söz konusu olduğunda mevcut sanayi kriterlerinde ilk seçim olmalıdır. Kennametal, en zorlu delik açma şartlarında, delik başına düşen maliyeti azaltmak için DFC yataklarla geliştirilen yeni KSEM PLUS B1 Başlıklarını tanıtarak KSEM PLUS yelpazesini genişletti.

Yeni KSEM PLUS B1 Başlıkları ile Kennametal KSEM PLUS Ürün Yelpazesini Genişletti
B1 başlıklarının geliştirilmiş yetenekleri, istiflenmiş malzemeleri, eğimli çıkışları, çapraz delikleri ve kesintili kesme koşullarında çalıştırabilirsiniz. Bu yeni yataklarla, matkabın çapının %50'sine varan genişlikteki çapraz delikleri delerken, KSEM PLUS B1 Başlıkları, başlığın doğru ilerlemesini sağlar. Aynı zamanda spiral izlerini, olukları ortadan kaldırır ve indeksleme esnasında, çift taraftan güvenilir delik açmak için yüksek kalitede delik çıkışları sağlar.

KSEM PLUS B1 Başlıkları, kenar başına düşen yükü azaltmak, radyal kuvvetleri telafi eder ve kesici kenar başına sadece iki talaş oluşumu ile kenar yığılmasını engeller. Yüksek ilerleme oranlarında iyi çalışan iki etkili kesme kenarı sunmaktadır. 28 - 70mm'lik standart çaplarda ve 28 - 127 mm özelleştirebilir çaplarda mevcuttur.


  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers