www.endustriweb.com
Kennametal

Kennametal'in GUP-V Geometrisi ile daha fazla tornalama uygulaması gerçekleştirin

Yeni Beyond Evolution profil işleme geometrisi, en çok satan kanal açma ve kesme-dilimle takım gövdelerinin kapasitesini arttırmaktadır.


Kennametal, Beyond Evolution kanal açma ve kesme-dilimleme takım gövdeleri ürün programını genişleten yeni “Kanal açma genel amaçlı pozitif profil işleme” (GUP-V Grooving Universal Positive Profiling) geometrisini tanıttı. Yeni V şekilli tek taraflı kesici ucun eklenmesiyle Beyond Evolution şimdi her zamankinden daha fazla uygulamayı kapsayabilecek ve takım maliyetinden tasarruf edilmesine yardımcı olacaktır.


Kennametal'in GUP-V Geometrisi ile daha fazla tornalama uygulaması gerçekleştirin
Kanal açma, kesme-dilimleme, alın tornlama, tornalama ve şimdi profil işleme uygulamalarında da genişliyor: Yeni Beyond Evolution GUP-V kesici uç.

“Beyond Evolution gövdelerinin piyasaya sürülmesinden bu yana, çok yönlülüğünü geliştirmeye odaklanmaya devam ettik ve yeni GUP-V çok yönlü profil işleme ucu da bir istisna değil” diyor Kennametal Ürün müdürü Robert Keilmann." Diğer kesici uç geometrileriyle birlikte, kullanıcılar artık sadece tek bir takımlama sistemiyle çok çeşitli malzemelerde kanal açma, kesme-dilimleme, alın tornalama ve tornalama olanağına sahip olacaklar, kolay bir anlatımla söylemek gerekirse, bir müşteri tornalama gereksinimleri için Beyond Evolution'ı benimsediğinde, başka hiçbir şeye ihtiyaç duymayacaklar. Anılan takım bu denli çok yönlü."


Kennametal'in GUP-V Geometrisi ile daha fazla tornalama uygulaması gerçekleştirin

Tüm Beyond Evolution kesici uç tipleri üçlü V yataklama özellikli: Sırtta (1), üstte ve tabanda (2) sıkı tutmalı bağlama, özellikle çok yönlü tornalama ve profil işlemede sürdürülebilir maksimum dayanıklılığı sağlar.

Diğer tüm Beyond Evolution kesici uçlar gibi, GUP-V profil işleme ucu, kesici ucun üstünde, tabanında ve arkasında temas özellikli, tescilli bir üçlü V yatağı tasarımından yararlanır ve mükemmel hassas son işlemeli yüzeyleri ve boyutsal doğruluk hassasiyeti sağlayan üstün sürdürülebilir dayanıklılık ve beraberinde çok yüksek talaş kaldırma oranları elde edilir. Daha fazla bilgi için buraya tıklayın: Beyond Evolution

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers