www.endustriweb.com
EATON

Eaton yöneticisi IEC Konsey Kuruluna (KK) seçildi

Yapılan bu atama Eaton’ın küresel elektrik endüstrisi standartlarına verdiği güçlü desteğin altını çizmektedir

Eaton yöneticisi IEC Konsey Kuruluna (KK) seçildi
Çeşitli alanlarda faaliyet gösteren endüstriyel ürünler üreticisi Eaton Corporation bugün Orta & Doğu Avrupa ve Rusya Satışları Elektrik Sektörü Başkan Yardımcısı Günter Idinger´in IEC (Uluslararası Elektroteknik Komisyonu) Konsey Kurulu (KK) üyeliğine seçildiğini duyurdu. Idinger´in bu göreve getirilmesi Ekim ayının başlarında yapılan IEC Genel Kurulu´nda kararlaştırıldı ve Idinger Ocak 2013´ten itibaren üç yıl süre ile Konsey Kurulu´nda görev yapacak.

IEC Konsey Kurulu bir şirketteki Yönetim Kurulu ile eşit düzeyde bir karar verici organdır ve IEC Konseyine politika tavsiyelerinde bulunmak, Konsey politikalarını uygulamak ve günlük yönetim ve operasyonel işlevleri denetlemekle (finans hariç) yükümlüdür.

Idinger´in IEC Konsey Kurulu´nda görevlendirilmesi haberlerinin ardından Eaton´ın Elektrik Sektörü Başkan Yardımcısı ve COO’su Tom Gross, Oslo´daki IEC Yıllık Konferansı´ndaki bini aşkın delegeye video konferans vasıtasıyla hitap etti. Yaptığı konuşmada Gross, Eaton´ın en önemli küresel standart kuruluşu olan IEC´ye bağlılığının yanı sıra birlikte çalışabilirliğin elektrik endüstrisinde inovasyon açısından bir hızlandırıcı olarak taşıdığı önemin altını çizdi.

Idinger´in atanması ile ilgili yorumlarda bulunan Eaton EMEA Elektrik Sektörü Başkanı, Frank Campbell şunları ifade etti: “Endüstrinin en büyük sorunlarına yönelik yenilikçi uygulamaların geliştirilmesi için gereken serbest sermaye ve insan kaynaklarına destek olan tam müşterek çalışma için endüstri standartları elzemdir. Eaton küresel elektrik standartlarının koruyucusu olarak IEC´nin yalnızca üyelerinin tam ve etkin katılımı sayesinde ve liderlik göstermesi ile verimli olabileceğini düşünmektedir. Günter Idinger´in IEC´nin en önemli karar verici organına seçilmiş olmasından memnuniyet ve onur duymaktayız ve IEC´nin bu önemli görevde ondan beklediklerini karşılaması ve bu beklentilerin üzerine çıkması için Eaton´dan tam destek almasını temin edeceğiz.”

Yeni görevine ilişkin yorumlarda bulunan Idinger ise şunları söyledi: ”IEC Konsey Kurulu´na seçilmek benim açımdan büyük bir onur ve Konseye tavsiyelerde bulunma ve operasyonel kararlar verme hususlarındaki görevimi tam ve verimli bir şekilde yerine getirmek için sabırsızlanıyorum. Hedefim, IEC´nin uluslararası ticareti kolaylaştırma ve elektrik, elektronik ve ilgili teknolojiler açısından kullanıcı değerini artırma misyonunu destekleyecek politikaların geliştirilmesi ve uygulanmasındaki süreci şekillendirmeye yardımcı olmaktır.”

Daha fazla bilgi: www.eaton.eu
Resim No.: Günter Idinger.jpg
Resim Yazısı: Günter Idinger, Orta & Doğu Avrupa ve Rusya Satışları Elektrik Sektörü Başkan Yardımcısı, IEC (Uluslararası Elektroteknik Komisyon) Konsey Kurulu (KK) üyeliğine seçildi.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers