www.endustriweb.com
WIDIA

WIDIA ve ortakları Fastenal ve Hi-Speed A.Ş. Takıma katılıyor

Amerika Birleşik Devletleri Yarış Kızağı & İskeleti Federasyonu (USBSF) bugün talaşlı imalat ürünlerinde dünyanın önde gelen üreticilerinden WIDIA'nın, ve ortakları Fastenal ve Hi-Speed A.Ş.'nin 2012-2013 ve 2013-2014 Dünya Kupası sezonlarından başlayarak Sochi, Rusya'da yapılacak olan 2014 Kış Olimpiyat Oyunlarına kadar takıma sponsor olarak katılacaklarını açıkladı. Böylece WIDIA ve ortakları kızak yarışlarına tam sponsor olan BMW, Under Armour, National Guard ve KOA'nın yanında yerlerini aldılar.

WIDIA ve ortakları Fastenal ve Hi-Speed A.Ş. Takıma katılıyor
WIDIA kızağıyla Lake Placid, NY'deki Dünya Kupası sezon açılış yarışında Nick Cunningham, Adam lark, Andreas Drbal ve Chris Fogt'tan oluşan dört kişilik kızak takımı, ilk yarışlarında bir bronz madalya kazandı. Turları İsviçre'nin St.Moritz kentindeki Dünya Şampiyonasında (25 Ocak-3 Şubat 2013) doruk noktasına ulaşacak olan Avrupa'daki çeşitli yarışlarla devam edecek, ve ardından Sochi, Rusya'da yapılan Olimpiyat provasıyla (15-17 Şubat 2013) son bulacak.

WIDIA, Fastenal ve Hi-Speed A.Ş. üçlüsü USBSF'nin Amerikan atletlerinin mümkün olan en hızlı kızaklarla aşağı kaymalarını garantileyen resmi talaşlı imalat şampiyonları olup, ortaklıklarını sade sponsorluktan öteye taşımışlardır. WIDIA'nın genel başkan yardımcısı Bernie McConnell, bu ortaklığı şirketinin en uç noktadaki mühendisliğinin bir uzantısı olarak görmektedir.

McConnell, “USBSF sponsoru olmaktan ve Dünya Kupasını kazanmadaki beklentilerinden dolayı son derece mutluyuz.” demiştir. “Bu takım WIDIA markasının ve ortakları Fastenal ile Hi-Speed Anonim Şirketinin gücünün ve tutkusunun canlı bir örneğidir. Bizim şirketimiz, bu takım gibi müşterilere en aşırı ortamlarda bile en yüksek verimliliği sağlamak üzere kurulmuştur.”

USBSF CEO'su ve kızak olimpik atleti olan Darrin Steele “Genelde saniyenin yüzde birlik dilimleriyle kazanılan bir sporda, kaliteli bir kullanıcı programı rahatlıkla bir podyum ile madalya alamama arasındaki farkı oluşturabilir. Bu başarının temel bir parçasıdır ve arkamızda olan WIDIA heyecanlanma sebeplerimizden birisidir.” demiştir.

ABD takımı, Lake Placid'de yapılan 2012 Dünya Şampiyonalarında altı müsabakadan dördünü kazanarak Dünya Şampiyonu ünvanını sürdürmektedir. Ayrıca 2011-2012 Dünya Kupası sezonunda 86 madalya, 24 Olimpik madalya (1928'den beri dokuz altın, sekiz gümüş, ve yedi bronz), ve 56 Dünya Kupası Galibiyetine (1985'ten beri 19 altın, 16 gümüş, 21 bronz) sahiptir.

Basınla ilişkiler için lütfen USBSF Pazarlama & İletişim amiri Amanda Bird ile This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. mail adresinden veya (518) 354-2250 numaralı telefondan iletişime geçiniz.

Amerikan Kızak ve İskeleti Federasyonu Hakkında
Amerika Kızak ve İskeleti Federasyonu Lake Placid, NY'da kurulu olup, kızak sporlarındaki ulusal yönetim kuruludur. USBSF sponsorlarına, tedarikçilerine ve emeği geçen herkese katkılarından dolayı teşekkür eder: BMW Kuzey Amerika, Under Armour, Amerika Milli Muhafızı, Amerika Kampingcileri, WIDIA, Vivat!, Global Forwarding, KBC Helmets, Tedavi için Susan G. Komen, Otizm Konuşuyor, Park City Konaklama, EDAS/Ripxx, UberSense, Tesa Tape ve Ferris Mfg. A.Ş. Daha fazla bilgi için, lütfen USBSF web sitesini http://bobsled.teamusa.org web adresinden ziyaret ediniz.

WIDIA ve ortakları Fastenal ve Hi-Speed A.Ş. Takıma katılıyor
WIDIA ve ortakları Fastenal ve Hi-Speed A.Ş. Takıma katılıyor
WIDIA ve ortakları Fastenal ve Hi-Speed A.Ş. Takıma katılıyor

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers