www.endustriweb.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

ProSoft Technology yeni Ethernet – Seri İletişim Ağ Geçitleri ürün serisini piyasaya sürdü

Bu ağ geçitleri farklı ağlara aygıt bağlamaya yönelik güçlü, sağlam ve etkin maliyetli çözümler niteliğinde.

ProSoft Technology yeni Ethernet – Seri İletişim Ağ Geçitleri ürün serisini piyasaya sürdü
ProSoft Technology´nin yeni ağ geçidi serisi PLX30 hem İstemci hem de Sunucu desteğiyle tasarlanmış güçlü modüllerden oluşmakta ve EtherNet/IP, Modbus Serial, Modbus TCP/IP, ASCII aygıtları ile Siemens Industrial Ethernet arasında kolay iletişim sağlamaktadır.
Modüler tasarımı ve son teknoloji ürünü elektronik bileşenleri sayesinde etkin maliyetli bir çözüm niteliğindedir.

Piyasaya sürülen ilk altı ağ geçidi şunlardır:
- EtherNet/IP’den Modbus TCP/IP’ye
- EtherNet/IP’den Modbus Serial’a, 1 & 4 port
- Modbus TCP/IP’den Modbus Serial’a, 1 & 4 port
- EtherNet/IP’den Siemens Industrial Ethernet’e
- EtherNet/IP’den ASCII’ye, 1 & 4 port
- Modbus TCP/IP’den Siemens Industrial Ethernet’e

Bu modül bir Ethernet portu ile dörde kadar izole seri port sunan bağımsız ve DIN ray montajlı bir protokol ağ geçididir. Her bir seri port bir adet 2500Vrms port sinyal izolasyonuna sahip olup aynı zamanda tek başına esnek bir sunucu ya da aygıt arayüz çözümü olarak yapılandırılabilme özelliğini taşımaktadır.

Endüstriyel çevrelerde kullanım için tasarlanan PLX30 ağ geçitleri geniş bir besleme  aralığına (10Vdc-36Vdc) ve arttırılmış çalıştırma sıcaklığı aralığına (-25°C ilâ 70°C) sahiptir, ayrıca CE Mark, UL/cUL Class I Div II, ATEX Zone 2 ve CB Safety onay ve sertifikalarını almıştır.
Yeni ağ geçidi serimiz EtherNet/IP-etkin Programlanabilir Otomasyon Kontrolörlerine çoklu I/O bağlantısını desteklemekte ve böylece HMI, SCADA sistemleri, güç monitörleri ve flow computers gibi çeşitli aygıtlar arasında 4000 word register kadar verinin gerçek zamanlı transferini mümkün kılmaktadır. Her bir seri port bir adet 2500Vrms port sinyal izolasyonuna sahip olup aynı zamanda tek başına esnek bir sunucu ya da aygıt arayüz çözümü olarak yapılandırılabilme özelliğini taşımaktadır.

Bu modüller ODVA EtherNet/IP teknik şartnamesi ile uyumludur ve ProSoft Technology’nin MODBUS ortamındaki 20 yıllık uzmanlığından faydalanmaktadır.

Bir avantaj daha: Yapılandırma dosyalarını depolamak için SD kart seçeneği mevcuttur ve bir başka ağ geçidine aktarılabilir. Böylece ciddi bir arıza durumunda aksama süresi azaltılabilir.
İletişim için gerekli bütün kablolar PLX30 ağ geçitleri ile birlikte sunulmaktadır.

Adım adım yapılandırma talimatlarını içeren bir eğitim videosuna sitemizden ulaşabilirsiniz: www.prosoft-technology.com/PLX30

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers