www.endustriweb.com
FAULHABER GROUP

Yeni broşür: Korona zorluğuna karşı uzmanlaşmak

Havalandırma sistemleri, kişisel koruyucu donanımın bir parçası olarak solunum koruması (PAPR), laboratuvar otomasyonu, bakım noktasında analiz sistemleri veya kızılötesi termometri: üreticiler hayati tıbbi teknoloji uygulamalarında FAULHABER'a güveniyor. “Sağlık, Medikal ve Laboratuvar Cihazları için Tahrik Sistemleri” adlı yeni yayınımız, uygulamalar ve ilgili optimum tahrik ve aksesuarları hakkında sizlere bilgi sunuyor.

Yeni broşür: Korona zorluğuna karşı uzmanlaşmak
Sağlık, medikal & laboratuvar ekipmanları için tahrik sistemleri   FAULHABER

Koronavirüs ve neden olduğu hastalık COVID-19, dünyayı kıskacında oynatmaya devam ediyor. Hastalığa yakalanan ve test sonucu pozitif olan insan sayısı artmaya devam ediyor. Pandeminin yayılmasını yavaşlatmak için bazı çok sert önlemler de dünya çapında alınmaya devam ediyor. Bununla birlikte, testlerin daha hızlı analiz edilmesini sağlamak ve panzehirler ve aşılar üzerinde araştırma yapmak için laboratuvar ve analiz kapasiteleri oluşturulmakta ve genişletilmekte. Ancak, hastanede hastaların yaşamları için savaşan insanların korunması da sorunsuz olmalı ve hastalara sunulan ventilatörler kadar güvenilir bir şekilde işlev görmelidir. Bu önemli ve bazı durumlarda yaşam süresini arttıran sistemler için FAULHABER, tahrik sistemleri ile önemli bileşenler geliştiriyor ve sunuyor.

“Odak COVID-10 – FAULHABER Pazar Çözümleri – Sağlık, Medikal ve Laboratuar Ekipmanları için Tahrik Sistemleri” başlıklı yeni yayında, havalandırma sistemleri, kişisel koruma (PAPR), laboratuar otomasyonu, bakım noktası analizi (POC) ve kızılötesi termometre alanlarındaki medikal teknoloji uygulamaları için hangi tahrik sistemlerinin en uygun olduğunu, FAULHABER’in sizlere uygulamalarınız için hangi avantajları sunduğunu ve hangi seçeneklerin mümkün olduğunu öğrenebilirsiniz. İlgili makaleye elektronik formatta (PDF) FAULHABER’in sitesi üzerinden ücretsiz bir şekilde ulaşabilirsiniz: https://www.faulhaber.com/covid19/en. İlgili kaynakta koronavirüs ve sonuçları ile de ilgili ek bilgiye ulaşabilirsiniz.

EN ISO 9001 ve 14001'in yüksek standartlarına ek olarak, FAULHABER ayrıca tıbbi ürünler için EN ISO 13485'e göre özel olarak sertifikalandırılmıştır.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers