www.endustriweb.com
Lantek News

Lantek 2020'nin ilk yarısında müşteri kitlesini artırarak dünya çapında 24.800 rakamına ulaştı

CAD/CAM/MES/ERP yazılım çözümlerinin geliştirilmesi ve pazarlanmasına odaklı ve metal sektöründeki işletmelerin dijital dönüşümünde öncü çok uluslu bir firma olan Lantek ülke içi ve uluslararası piyasadaki liderliğini güçlendirmenin yanı sıra 2020'nin ilk yarısında müşteri tabanında da artış kaydetti.

Lantek 2020'nin ilk yarısında müşteri kitlesini artırarak dünya çapında 24.800 rakamına ulaştı

Bu durum, şirket için 1100'den fazla yeni referans anlamına geliyor.

Müşteri sayısında toplamda neredeyse 24.800 rakamına ulaşan bu artış, COVID-19 salgını ve bununla mücadele etmek üzere çok sayıda ülke tarafından alınan sıkı önlemlerle öne çıkan bir karışıklık döneminde ortaya çıkması özellikle dikkate alındığında Lantek için yeni bir dönüm noktasına ulaşıldığı anlamına geliyor. Bu durum, metal dönüşüm sektöründeki üretim faaliyetinin kelimenin tam manasıyla felç olmasına ya da en iyi durumda yavaşlamasına tanıklık etti.

Lantek ticaret ve pazarlama müdürü Juan José Colás “Yeni sürümümüz, Lantek v2020'nin piyasada gördüğü ilgiden ve müşterilerin işletmelerine süreklilik kazandırmak ve dijital dönüşümlerini ilerletmek konusunda bize duyduğu güvenden dolayı çok mutluyuz”, diyor. “Bu sonuçların gerek çalışanları, gerek ortaklarıyla salgının dayattığı olağanüstü koşullara adapte olarak net bir profesyonellik ve iş birliği sergileyen büyük Lantek ailesinin çabalarının sonucu olduğunu unutmamalıyız”.

İlk yarıda en fazla müşteri artışının kaydedildiği bölgelere göre dağılıma bakıldığında, Çin ve Kore başta olmak üzere Asya öne çıkıyor, onu Kuzey ve Doğu Avrupa ülkelerinin özellikle başı çektiği Avrupa izliyor. Batı Avrupa özellikle de bu son iki ayda belirli bir oranda düzelerek sağlıklı büyümesini sürdürdü.

Amerika'ya gelince, Lantek'in ciddi çözümler ve projelerle yeni müşteriler kazandığı Amerika Birleşik Devletleri'ndeki faaliyetler dikkate değer.


Lantek 2020'nin ilk yarısında müşteri kitlesini artırarak dünya çapında 24.800 rakamına ulaştı

Lantek tam kapasitede

Koronavirüsün etkisi sonrası, genel olarak piyasada belirsizlik hâkim oldu ve metal sektörü de bundan kaçamadı. Bu durum ve ortaya "yeni normali" çıkaran koşullar karşısında, Lantek en iyi bildiği şeyi yaparak faaliyetin durmaması ve üretkenliğin artmaya devam etmesi için kendini uyumlu hale getirerek müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılıyor.

Bu anlamda, Lantek v2020'nin yakın dönemde "Never stop" sloganıyla piyasaya sürülmesiyle eş zamanlı olarak, firma müşterilerine olan yükümlülüğünü öne çıkarmak istiyor ve faaliyetlerinin geri kalmaması için bu faaliyetlerde onlara katılma imkanını sunuyor.

Böylelikle Lantek uzaktan çalışmadaki artışı dikkate alarak, müşterilerinin yanı sıra işçilerinin de bulundukları yerden birbirine bağlanarak çalışmayı sürdürebilmelerini sağlayarak bu trende katkı sağlıyor. Bu amaçla yeni 2020 sürümü, bu acil duruma yönelik hazırlandı ve Lantek 360º bulut platformuna eklenen yenilikle sayesinde, teknik ofis çalışanlarının ve müşterinin ticari faaliyetinin Lantek ürünlerini kullanmaya devam edebilmeleri için farklı görüntüleme senaryolarında çalışmaya hazır.

Aynı şekilde firma müşterilerine her an ve her yerden yanıt verebilmek üzere hizmetlerini sunacak ve tam kapasiteyle çalışacak. Lantek ticari ve pazarlama müdürü “ileri teknolojilerin iyi kullanılması akıllı üretim felsefesinin bir parçasını oluşturuyor. Müşteriler bu hizmet türünü talep ediyorlar ve, Lantek daima beklentilerin üstünde”, şeklinde konuştu.

www.lanteksms.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers