www.endustriweb.com
KOLLMORGEN

Genişletilmiş kaynaklar ve yeni ulusal bazlı iş odağı ile iyileştirilmiş müşteri deneyimi sağlanıyor

EMEAI (Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Hindistan) pazarlarındaki müşterileri için daha kişiselleştirilmiş ve çevik bir destek sağlamak adına Kollmorgen, 2021'den itibaren yeni bir iş konsepti uyguluyor olacak. Şirket, EMEAI'deki mevcut ve yeni müşterilerine kendi yerel satış, destek ve servis ekipleri ile hizmet verecek. Geçmişte, Avrupa pazarlarına ve Hindistan'a Ratingen’de bulunan Almanya ofisinden hizmet verirken, İtalya ve Türkiye zaten yerel olarak örgütlenmesini tamamlamıştı. Bu yaklaşım artık tüm EMEAI pazarlarına genişletilecek. Şirket bunu başarmak için Almanya, İngiltere, Fransa, İspanya ve Hindistan gibi önemli ülkeler için yeni yeteneklere önemli yatırımlar yapıyor.

Genişletilmiş kaynaklar ve yeni ulusal bazlı iş odağı ile iyileştirilmiş müşteri deneyimi sağlanıyor

Yeniden yapılanma süreci ile birlikte Kollmorgen, tüm kilit bölgelerde ve pazar segmentlerinde müşterilerine ve onların sürekli değişen ihtiyaçlarına daha hızlı ve kişiselleştirilmiş yanıt sunmayı sağlayan bir yapı yaratıyor. Değişim sürecinde yaşanan bu artışlar ise 2019'da uygulanan başka bir stratejik değişikliğe odaklanmakla birlikte şirketin hizmetlerini tek bir ürün tedarikçisinden ziyade motor, sürücü, kablolama ve kontrolcüden oluşan eksiksiz bir sistem tedarikçisine kaydırıyor. Bu dönüşüm 2021 yılın başlarında tamamlanmış olacak. Bundan böyle Kollmorgen'in satış, servis ve destek ekipleri ulusal bazda olacak ve ülke bazında yönetilecek. Bu da çalışanların, müşterilerinin yerel gereksinimlerine daha yoğun bir şekilde odaklanmasını sağlayacak. Bu odak noktası aynı zamanda Almanya, İngiltere, Fransa, İspanya ve Hindistan gibi ulusal pazarlarda yeni bir özelleştirme ve kişiselleştirme seviyesini de destekliyor. Önümüzdeki süreçte tüm ulusal ekipler medikal ve robotik gibi yeni teknolojilere ve endüstrilere daha fazla odaklanacak.

Kollmorgen Fransa pazarına açılıyor
Avrupa stratejisinin merkezi odak noktası ise Fransız ve İspanyol pazarlarının daha da geliştirilmesinden geçiyor. Hedeflenen yatırımlar, OEM'ler ile kurulacak ortaklıklar yoluyla sürdürülebilir büyüme sağlamayı amaçlamakta. Bu amaçla Kollmorgen, 2021 yılının ilk yarısında Fransa'da yerinde müşteri hizmetleri ile kendi satış, uygulama ve servis ekibini kuracak. Bu yönde ilk adımlar ise Şubat ayında atılacak.

Hindistan'da daha güçlü bir müşteri odaklılığı
Hindistan'da gerçekleştirilecek iş yerelleştirmesi daha fazla çeviklik ve esneklik ile daha da iyi bir müşteri deneyimi sağlayacak. Hindistan pazarındaki bu büyüme Kollmorgen'in 2021'deki temel stratejik girişimlerinden bir tanesi. Şirket bundan böyle Mumbai'deki konumundan tüm müşteri ihtiyaçlarını karşılayabilecek. 1 Ocak'tan itibaren bu lokasyondan satış birimine ilave olarak teknik destek, servis, lojistik ve müşteri hizmetlerini de yönetmeye başlayacak. Müşteriler ve partner firmalar artık tüm sorularını yerel bağlantılarına yönlendirebilecekler. Yerelleştirmenin bir parçası olarak, Hindistan'daki çalışan sayımız da ikiye katlanmış bulunmakta.

"Hindistan pazarı, son yıllarda büyümenin güçlü bir itici gücü olarak kendini kanıtlamış durumda. Bu büyümeyi desteklemek ve daha da geliştirmek adına müşterilerimizin gereksinimlerinin yanı sıra kişisel ve güvenilir temasların anlaşılması da çok büyük önem arz ediyor. Biz yerel bir organizasyonla işte bu ihtiyacı karşılıyoruz," diyor Kollmorgen EMEA ve Hindistan Başkan Yardımcısı Alberto Favalessa. "Avrupa ve Hindistan'daki yeteneklerimizin genişlemesi, müşterilerimizin artan hızlı hizmet ihtiyacına verdiğimiz bir cevaptır. Önümüzdeki süreçte ülke sınırları bir engel olmaktan çıkmalıdır."

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers