www.endustriweb.com
FAULHABER GROUP

FAULHABER'da Yeni Yönetim Yapılanması

Dr. Fritz Faulhaber GmbH & Co. KG'nin 75. yıl dönümünü kutlayacağı Ocak 2022'de,tahrik çözümleri uzmanı olan şirket yeni bir yönetim yapısına kavuşuyor. Önceki Genel Müdürler Dr. Thomas Bertolini ve Gert Frech-Walter, emeklilikleri nedeniyle koltuklarını Karl Faulhaber liderliğindeki beş kişilik yeni yönetim ekibine devredecek.

FAULHABER'da Yeni Yönetim Yapılanması
2022 itibariyle yönetimin yeni üyeleri: Karl Faulhaber (ortada), Dr. Udo Haberland, Lutz Braun, Markus Dietz, Hubert Renner (soldan başlayarak arka sırada) © FAULHABER

"Faulhaber'in yeni milenyumun başındaki başarısında, lokasyonlar arasında üretimin standartlaştırılması ve senkronize edilmesi vizyonu, ortak görev süreleri boyunca uluslararası iştiraklerin FAULHABER Grubu'na entegrasyonu kadar önemliydi. Genel Müdür sıfatıyla görevde bulundukları süreçte, “Olağanüstü küçük seri üretim” kategorisinde “2018 Yılının Fabrikası” gibi çok sayıda ödülü de FAULHABER adına kabul ettiler. Dr. Thomas Bertolini ve Gert Frech-Walter yarının zorluklarına hazır, son derece iyi konumlanmış bir şirketi devrediyor. İkisine de bağlılıkları ve özverileri için teşekkür ediyor ve hak ettikleri emekliliklerinin tadını çıkaracaklarını umuyoruz" diyor Karl Faulhaber.

Genişletilmiş bir yeni yönetim

Bu değişimin bir parçası olarak yönetim ekibi de genişletildi. Karl Faulhaber'in (Satış, Pazarlama) yanı sıra Hubert Renner (Sipariş Yönetimi), Markus Dietz (Finans, Kontrol), Lutz Braun (İK, Hukuk) ve Dr. Udo Haberland (Ar-Ge, İnovasyon) alanlarında aile şirketinin yönetiminde yer alıyor.

Süreklilik, aile tarafından yönetilen şirket gruplarının başarısı için önem arz eder. FAULHABER'de çeşitli liderlik pozisyonlarında onlarca yıllık deneyime sahip olan yeni yönetim ekibinin bir üyesi olarak Karl Faulhaber, şirketin yönetimini üstlenecek olan kurucu ailenin üçüncü neslini temsil edecek. FAULHABER, müşterileri, ortakları ve çalışanları ile birlikte sağlıklı büyüme ve karlılığa odaklanmaya devam ediyor olacak.

"Sırasıyla 17 (Dr. T. Bertolini) ve 22 yıllık (G. Frech-Walter) bir periyodun ardından, yıl başında yeni yönetime koltuklarımızı devredeceğiz. Ortaklarımıza ve müşterilerimize bağlılıkları ve olağanüstü işbirlikleri için teşekkür ederiz. Bu aynı zamanda üstün başarılar dilediğimiz yeni yönetim için de bir motivasyon," diyor halihazırdaki genel müdürler Dr. Thomas Bertolini ve Gert Frech-Walter.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers