www.endustriweb.com
FAULHABER GROUP

Tahrik sistemlerini online olarak huzlı ve kolay bir şekilde seçebilirsiniz

FAULHABER TAHRİK SEÇİM ARACI

Tahrik sistemlerini online olarak huzlı ve kolay bir şekilde seçebilirsiniz
FAULHABER Tahrik Seçim Aracı

Kullanıcı dostu FAULHABER Sürücü Seçim Aracı ile özellikle projeleriniz için gerekli olan FAULHABER sürücü sistemini kesin olarak belirleyebilir ve ardından özel bir sorgulama yapabilirsiniz.

Geliştiriciler ve uygulama mühendisleri için - eğer dar bir zamanları varsa- en ideal çözüm budur.

Uygun çözümü hızlı bir şekilde belirlemek için hız ve tork gibi çok az bilgi yeterlidir. En önemli parametreleri içeren okunması kolay bir liste hesaplanan seçenekleri size gösterir. Bu daha sonra akıllı filtre kullanılarak en uygun sürücü çözümleri bulunana azaltılabilir. Bunun için, üç ürüne kadar bir karşılaştırma fonksiyonu bulunmaktadır ve kapsamlı ürün verileri hemen bir tabloda size sunulur.

Eğer belirli bir motor serisi veya bir motor / redüktör kombinasyonunun özel serisi zaten uygun ise, bu önceden seçilebilir ve çözüm gerekli performansla bağlantılı olarak hesaplanabilir. Ayrıca FAULHABER Sürücü Seçim Aracının termal ("sıcak") hesaplamayla motorun ısıtılmasının neden olduğu elektriksel özelliklerde de değişikliklere dikkat çektiğini belirtmek gerekir.

Gereksinimlerinizi karşılayan sistemleri bulduktan sonra, özel kurulum işlevini kullanarak doğrudan FAULHABER'dan bilgi alabilirsiniz; böylece bir satış mühendisinin sizinle hemen iletişime geçmesini sağlayabilirsiniz.

FAULHABER Sürücü seçim Aracı, ek sürücü tipleri, ürünler ve işlevlerle kademeli olarak geliştirilmektedir. Bu nedenle, gelecekte, geliştirmenin erken aşamalarında planlanan uygulamalarınız için uygun tahrik sistemlerini belirleyecek bir konumda olacaksınız.

https://www.faulhaber.com/en/driveselection/

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers