www.endustriweb.com
EPLAN

Eplan Platform 2022'ye Ön Bakış

Çözüm sağlayıcısı Eplan, yaz aylarında hayata geçirilecek Eplan Platform'una yönelik ön gösterimini Hannover Messe Sanal Fuarında gerçekleştirecek. Şerit teknolojisi ve karanlık mod ile tamamen yenilenmiş yeni kullanıcı ara yüzü, güncel yazılım trendleri ile uyumlu olup, daha iyi bir kullanım kolaylığı sağlıyor. Yeni 2D grafik modülü ve merkezi cihaz yönetimi ise en iyi performansı sunuyor. Diğer bir kullanışlı artısı ise bulut servisi Eplan eManage çözümünün şirket içi ve bulut kombinasyonu ile entegre mühendislik sağlıyor olması. Yeni abonelik modeline geçiş ise yazılımın kullanımını daha da esnek hale getiriyor.

Eplan Platform 2022'ye Ön Bakış
Yeni Eplan Platform 2022, tamamen yenilenmiş bir ara yüz sunuyor. Şerit teknolojisine sahip pratik ve çok fonksiyonlu araç çubuğu ise uygulamaya esnek şekilde uyum sağlıyor.

Eplan Platform 2022'nin öne çıkan özelliği, genel kullanım kolaylığını önemli ölçüde iyileştiren ve tamamenin yenilenmiş arayüzü. Bu noktada odak noktası ise mobil cihazlar ve küresel çapta yayınlanmış masaüstü uygulamaları için son teknoloji uygulamalara dayalı optik ve işlevselliğin getirdiği basitlik ve netlik. Değişken sekmeler, kullanıcıların önemli ve sık kullanılan fonksiyonlara doğrudan erişebilmesini sağlıyor. Modern şerit teknolojisine sahip pratik ve çok fonksiyonlu araç çubuğu ise 2D'den 3D'ye geçiş gibi durumlarda uygulamaya esnek bir şekilde uyum sağlıyor. Bu teknoloji aynı zamanda farklı menü ve araç çubuklarını tek bir noktada toplayıp deneyimli kullanıcılar için günlük işleri daha da kolaylaştırırken, yazılımın yeni ve verimli bir halinin ortaya çıkmasına olanak sağlıyor. Dahası, Eplan hem 2D hem de 3D için kullanıcı ara yüzünü tamamen yeniden tasarlamış oldu. Bunun sonucunda karanlık ve aydınlık mod desteği ile optimum görünüş ve hissiyata sahip modern bir uygulama ortaya çıkarıldı.

Büyük projeler için bile güçlü performans
2D alanındaki tamamen yenilenmiş grafik modülü, büyük projeler için bile optimum performans sağlıyor. Bilhassa DXF veya DWG dosyalarını içe aktarırken işleme süreci önemli ölçüde hızlandırıldı. Yeni merkezi cihaz yönetimi ise performans sürücüsü görevi görerek cihaz verilerini nesne yönelimli veri yönetimi yoluyla dönüştürmek için daha fazla esneklik sunuyor. Entegre varyant yönetimi, kullanıcıların tüm cihaz özelliklerini bireysel varyantla kaydetmesine olanak tanıyor. Harici cihaz verisinin kolayca işlenebilmesi adına, cihazlara Excel kombinasyonu ile bile zaman kaybetmeden farklı makrolar atanabiliyor.


Eplan Platform 2022'ye Ön Bakış
Karanlık ve aydınlık modlar ile optimum görünüş ve hissiyat sağlayan modern bir uygulama ortaya çıkıyor.

Proje seviyesinde iyi bir genel bakış
Yeni Backstage görünümü, kullanıcılara Eplan Projesinin proje açma ve oluşturma, DWG dosyalarını içe aktarma ve PLC veya üretim verilerini dışa aktarma gibi tüm özelliklerini merkezi bir konumdan düzenlemesine olanak tanıyor. Son kullanılan proje listesi ve proje ile ilgili eylemlerin mantıksal organizasyonu sayesinde mükemmel bir genel bakış sağlanıyor. Yeni entegre yerleştirme merkezi, grafik ön izleme de dahil olmak üzere semboller, makrolar ve aygıtlar eklemek için tüm işlevleri, yani verimli bir şekilde şema oluşturmak için gereken her şeyi bir araya getiriyor. Sık kullanılan bileşenler favorilere eklenip bireysel iş akışları için etiketlenebiliyor.

Eplan eManage, Platform'u bulut ile birleştiriyor

"Sizin elinizde" sloganıyla önümüzdeki yaz lanse edilecek yeni Eplan Platform 2022, daha pek çok farklı özelliği içerisinde barındırıyor. Bunlardan biri, şirket içiyle bulutun doğrudan bağlantısı. Artık Eplan eManage ile Eplan Platformundaki projeler doğrudan bulut ortamına yüklenebiliyor ve buradan paylaşılıp yönetilebiliyor. Ücretsiz sürüm Mart ortasından beri kullanımda. Eplan Platform 2022'nin yalnızca abonelik sistemiyle sunuluyor olması, geleceğe yönelik net odağını bir kez daha doğruluyor. Bu sayede, özellikle dalgalı zamanlarda, düşük giriş fiyatları ve bireysel yazılım kullanımı için daha esnek planlama seçenekleri sayesinde şirketler için yatırım riski azaltılmış oluyor.

Daha fazla bilgi için: www.eplan-software.com/inyourhands

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers