www.endustriweb.com
Fluke Process Instruments

Fluke Process Instruments MP Linescanner Serisi temassız sıcaklık görüntüleme ve analizini hızlandırıyor

Yeni endüstriyel tarayıcı serisi eş zamanlı görüntülemeyi 300 Hz hızına kadar gerçekleştirebiliyor.

Fluke Process Instruments MP Linescanner Serisi temassız sıcaklık görüntüleme ve analizini hızlandırıyor
 
Endüstriyel uygulamalar için kızılötesi sıcaklık ölçümü ve termal profilleme çözümlerinde dünya lideri olan Fluke® Process Instruments, yüksek hızlı üretim süreçleri için sürekliliği olan, doğru, uçtan uca termal görüntüler ve sıcaklık ölçümleri sağlayan MP Linescanner Serisini piyasaya çıkarıyor. Yeni görüntüleyiciler, 300 Hz'ye kadar tarama hızlarında gerçek zamanlı görüntüleme sağlıyor ve çeşitli endüstriyel uygulamalara uyum sağlamada Fluke’un geniş spektral ve sıcaklık aralığını kullanıyor.

Fluke Product Instruments Global Ürün Müdürü Dr. Martin Budweg, "Tarama hızı, uniform dışı ve sıcak noktalar gibi sıcaklık anormalliklerinin hızlı tespiti için gereklidir" diyor. "Yeni MP Hat Tarayıcıları, saniyede 300 satıra kadar bir hızda, tarama hattında 1024 sıcaklık noktasını ölçebiliyor; bu da üreticilerin sürekli hareket halindeki proseslerini daha iyi kontrol etmelerine, sıcaklık ölçümlerini otomatikleştirmelerine ve ürün kalitesini garanti etmelerine olanak tanıyor».

Çok yönlü MP Linescanner Serisi, dönen merceklere ve bir PC'de hızlı bir şekilde 2B görüntü oluşturan 90 derecelik bir görüş alanına sahip. Ek temel özellikler şunları içeriyor:
• Yüksek kaliteli fırçasız motor (MTBF 40.000 h)
• Yerleşik Ethernet TCP / IP bağlantıları
• PC'den bağımsız alarm çıkışı
• PC'den bağımsız 4-20 mA arayüzler (3 çıkış)
• 10 sektöre / bölgeye kadar I / O modülü desteği (PC'den bağımsız)
• Doğru hizalama için Dahili Çizgi Lazeri
• Sağlam, su geçirmez IP65 muhafaza
• Pencereyi kir ve yoğuşmadan korumak için hava tahliyesi
• 180°C'ye (356°F) kadar ortam için dahili su soğutma

DataTemp DP Yazılımı gerçek zamanlı izleme ve uzaktan konfigürasyonlar sağlıyor
MP Linescanner Serisi bağımsız modda kullanılabilir, tek bir PC'ye bağlanabilir veya DataTemp® DP Yazılımı kullanılarak kapsamlı bir proses kontrol sistemine entegre edilebiliyor. Bu endüstriyel Windows tabanlı yazılım paketi, görüntüleyicinin konfigürasyonunun uzaktan yapılmasını ve gerçek zamanlı proses takibini sağlıyor. DataTemp DP Yazılımı, (tariflerle) birden çok ürüne özgü yapılandırmayı, metin dosyası alarm günlüğünü ve arıza korumalı alarm günlüğünü destekliyor ve birden çok satır tarayıcıyı destekleme yeteneği ve gerçek zamanlı ortam sıcaklığı telafisi / emisivite ayarlamalarını içeriyor.

Fluke Process Instruments, cam işleme, ekstrüzyon kaplama, ısıyla şekillendirme makinesi kontrolü, fırın kabuğu izleme ve alçı duvar kaplaması üretimi gibi prosesler için özel uygulama gereksinimlerini karşılamak için çok sayıda özelleştirilmiş proses görüntüleme sistemi sunuyor. Her özelleştirilmiş sistem, ürün kalitesi, kalite iyileştirmeleri, azaltılmış yeniden çalışma oranları ve daha fazlasını sağlamaya yardımcı olmak için uygulamaya özel yazılım içeriyor.

Daha fazla bilgi için lütfen https://www.flukeprocessinstruments.com/mplinescanner adresini ziyaret edin.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers