www.endustriweb.com
EPLAN

Eplan üç yeni ülkede daha kendi şirketini kuruyor: Japonya, Güney Afrika ve Türkiye

700'den fazla çalışanı bulunan çözüm sağlayıcısı Eplan, 30. yıldönümünde büyümeye devam ediyor: Japonya ve Güney Afrika'da yeni iştirak şirketler kuruldu, Türkiye'deki müşteriler de kısa bir zaman sonra CAE uzmanından doğrudan kendi ofisi üzerinden faydalanabilir hale gelecek. Bu zamana kadar bu üç ülke işbirliği ortakları tarafından desteklenmekteydi.

Eplan üç yeni ülkede daha kendi şirketini kuruyor: Japonya, Güney Afrika ve Türkiye
Fotoğraf: Eplan Software Services Genel Müdürü Haluk Menderes şunları paylaştı: "Uluslararası piyasalarda büyük ölçüde etkin olan müşterilerimiz küresel pazardaki geniş kapsamlı varlığımızdan ve hizmetlere yönelik değişmez yüksek kalite seviyemizden yarar sağlıyorlar."

Monheim, 18 Haziran 2014: Eplan uluslararası düzeyde büyümeye devam ediyor: Japonya, Güney Afrika ve Türkiye mühendislik yazılım sağlayıcısının yeni doğrudan satış noktaları haline geldi.

Yılın başlangıcında Tokyo´daki merkezinde Eplan Software & Services K.K. şirketi kuruldu. Şubenin kuruluşu, İdari Müdür Shinya Nito ve Uluslararası Satış Direktörü Dr. Carsten Metelmann ile yürütülmektedir. Bu girişim, kontrol kabini mühendisliğine yönelik sistem çözümleri ile son 25 yıldır Japon pazarında etkin olan kardeş kuruluş Rittal'in bölgedeki yoğun işbirliğini içermektedir.

Japonya yazılım ve imalat endüstrisi açısından dünyanın en büyük pazarlarından biridir. Eplan yazılım bazlı mühendisliğin hızlı ilerleyen gelişimine daha yoğun bir şekilde katılım sağlamayı ve aynı zamanda uzmanlığını küreselleşme ile birlikte ortaya koymayı planlamaktadır. Geçtiğimiz yıl içerisinde Mitsubishi Electric, Eplan'ı eF@ctory Alliance ortak programına kabul etmiştir.

Haziran ayının başlangıcında, yeni bir iştirak şirket olan Eplan Software & Services (Pty) Ltd. Güney Afrika'da İdari Müdür Johan Reyneke'nin liderliği altında çalışmaya başlamıştır. Şube, Johannesburg yakınlarındaki Edenvale bölgesinde kurulmuştur ve böylece Rittal'in komşusu olmuştur. Buradan, elektrik ve akışkan güç mühendisliği, kontrol kabini mühendisliği ve teçhizat tasarımına yönelik bütünleyici sistemleri ile birlikte Eplan Platformu pazarlanacaktır. Kademeli olarak, eğitim ve danışmanlık hizmetleri kurulacaktır ve satış ekibi geliştirilecektir.

Yeni iştirak şirket kurulmadan önce Eplan, Güney Afrika'da on yıldır işbirliği ortağı tarafından temsil edilmekteydi ve ticari başarısını sürekli olarak geliştirebilmekteydi. Hepsinden önemlisi, otomotiv sektörü çok büyük potansiyel sunmaktadır.

Bir başka iştirak şirket de Türkiye'de kurulmaktadır: 2014 yılı Temmuz ayının başlarında Eplan Yazılım ve Yazılım Hizmetleri A.Ş. İstanbul'da faaliyete geçecektir. İdari Müdür Ali Özgür Emekli liderliğinde, ekip doğrudan ve kapsamlı bir şekilde makine imalatı, tesis inşaatı ve otomotiv gibi sektörlere hizmet verecektir.

Çeşitlilik gösteren bir endüstri yapısına sahip olan Türkiye, bu yönüyle büyüme potansiyeli göstermektedir. Eplan, sadece makine imalatı ve tesis inşaatı veya otomotiv endüstrisi gibi klasik pazarlarda değil aynı zamanda ağır sanayi ve kontrol kabini mühendisliği gibi sektörlerde de büyük potansiyel beklemektedir.

Çift-haneli gelişme oranı gözüküyor

Eplan kendisine yüksek hedefler belirlemektedir. Bu anlamda, uluslararası ticarette çift-haneli gelişim oranlarına erişmek istiyorsak gelişen pazarlara doğrudan erişim sağlamak çok önemlidir. Eplan Software & Service Genel Müdürü Haluk Menderes şunları paylaşmıştır: "Mühendislik çözümleri alanında imalatçı olarak, yeni ürünlerimizi ve kapsamlı hizmet portföyümüzü daha iyi ve daha hızlı bir şekilde pazarlayabiliriz. Uluslararası piyasalarda büyük ölçüde etkin olan müşterilerimiz küresel pazardaki geniş kapsamlı mevcudiyetimizden ve hizmetlere yönelik değişmez yüksek kalite seviyemizden faydalanmaktadır." Bu da müşterinin hem süreç danışmanlığı hem de mühendislik çözümlerinin uygulamasında ulusal sınırların da ötesinde en iyi desteği almasını garanti etmektedir. Rittal ile birlikte, "Rittal - Sistem" adı verilen strateji de aynı zamanda uluslararası pazara sunulmaktadır. Buna ek olarak, bu ülkelerde aynı zamanda Phoenix Contact ve Festo gibi önde gelen sağlayıcılar ile yapılan uluslararası ortaklıklar da teşvik edilmektedir.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers