www.endustriweb.com
Red Lion

Red Lion, Yeni Nesil Grafik Panel Metresi PM-50'yi piyasaya sunuyor

Panel metrenin sadeliği bağlantılı geleceğin gücü ile buluşuyor.

Red Lion, Yeni Nesil Grafik Panel Metresi PM-50'yi piyasaya sunuyor

Red Lion, yeni nesil panel metre ürünü olan PM-50'yi sunuyor. Grafik ekranlı panel metre PM-50, Red Lion'un mevcut ödüllü panel metre portföyünü genişletiyor. PM-50, 3,5 inç veya 4,3 inç grafik dokunmatik ekran varyasyonlarıyla sunuluyor. Kullanıcılar, basit "kaydırma" teknolojisini kullanarak ilgili ekranlar arasında kolayca geçiş yapıp izleme ekipmanları ve üretim açısından kapsamlı operasyonel veriler alabiliyorlar. Görsel uyarılar kullanıcıya gerek ünitenin kendisiyle, gerekse de Google Play ve Apple Store'da bulunan PM-50 uygulaması aracılığıyla acil eylemleri bildiriyor.

PM-50, kullanıcıların kritik iş akışına uzaktan ulaşabilmeleri ve fabrika katından gelen verileri işleyebilmeleri için yerleşik Wi-Fi bağlantısı sunuyor. Böylelikle daha akıllı bir tesis katı oluşturabilmeleri mümkün kılınıyor. Kablolu bağlantı ise Ethernet ve Modbus aracılığıyla ek seçenek olarak sunuluyor.

Red Lion Ürün Yönetimi Kıdemli Direktörü Rod Smith'in konuyla ilgili görüşleri şu şekilde: "Günümüzün üretim ortamı hızla değişiyor ve artık veri görünürlüğü, bağlantı ve veri toplamaya duyulan ihtiyaç daha büyük. Bu nedenle, bu yeni nesil panel metreyi geliştirirken Red Lion'daki ekibimiz bahse konu zorlukların çözülmesine yardımcı olacak ve üreticilerin daha akıllı bir fabrika katı oluşturmak için ek adımlar atmasına olanak tanıyacak bir ürün yaratma konusunda kendilerine meydan okudu. Yenilikçi grafik ekranıyla PM-50'nin yaptığı da işte tam olarak bu: daha verimli süreçlere, iyileştirilmiş çalışma süresine ve daha düşük işletme maliyetlerine olanak tanımak."

PM-50'nin kurulumu, programlanması ve genişletilmesi son derece kolay. PM-50, 1/8 veya 1/16 DIN panel kesiciyle  metrenin yerini alabilir. Cihaz üzerindeki programlama sihirbazı, mobil uygulama ve web tarayıcısı, kolay ve sezgisel bir kurulum sağlar. Gerektiğinde çıkış, iletişim ve AC güç işlevi sağlamak adına sahada kurulabilen modüllerle de ek olanaklar sağlar.

Red Lion’ın Grafik Panel Metresi PM-50 hakkında daha fazla bilgi almak için  www.redlion.net adresini ziyaret edebilirsiniz.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers