www.endustriweb.com
innodisk

Akıllı Bir Dünya İnşa Etmeye Hazır

Innodisk AIoT Çözümleri Elektrikli Araç ve Akıllı Şehirleri Hedefliyor.

Akıllı Bir Dünya İnşa Etmeye Hazır

Endüstriyel flash ve bellek çözümlerinin önde gelen küresel sağlayıcısı Innodisk, geçen yılki AIoT kazançlarını ve görüşlerini 2022 yılına da yansıtıyor. AIoT şimdiden, 2022'de, endüstri liderlerinin göz ardı edemeyeceği, ancak bulmaca parçalarını nasıl bir araya getireceklerinden de emin olamadıkları bir konu olarak mevcudiyetin koruyor. Ancak, önümüzdeki beş yıl içinde %39,1'lik yıllık artış beklentisiyle büyümenin önü açık görünüyor. AIoT pazarındaki fırsatları değerlendirmek için Innodisk, 2021'de yan kuruluşlarıyla birlikte, AIoT paketlerinde tam endüstriyel hzimet sağlamak amacıyla uzmanlıkları birleştiren "AIoT Çok Yönlü Hizmet" adlı veri merkezli bir AIoT ekosistemi oluşturdu.

Bir yıl sonra, Innodisk'in son hareketi,AIoT projelerinin sayısının her yıl ikiye katlanmasıyla bu pazar trendini doğruluyor. Daha kapsamlı bir incelemede, birincil odak noktasının 5G, ağ iletişimi, altyapı ve otomasyon alanlarında olduğunu ortaya çıkıyor.

Innodisk, özellikle yüksek performanslı endüstriyel sınıf depolama, bellek ve gömülü çevre birimlerinin yanı sıra, yazılımla bir adım daha ileri gidiyor ve bunları yapay zeka robotları ve elektrikli araçlar gibi ağır titreşimlere ve zorlu dış ortamlara dayanan AIoT teknoloji çözümlerine entegre ediyor.


Akıllı Bir Dünya İnşa Etmeye Hazır

Yapay zeka robotları, pandemi sırasında otellerde, hastanelerde ve havaalanlarında tercih edilen el değmeden teslimat yöntemiyle yerlerini sağlamlaştırdılar. Bu elektronik yardımcılar, personelin iş yüklerini azaltırken temas ve sosyal mesafe prensiplerini de karşılıyorlar. Innodisk, özelleştirilmiş SSD'lerini AI robotlarına entegre etmek ve güvenilir çalışma ortamını sağlamak için akıllı hizmetler sektörlerinde yüksek teknolojili girişimlerle birlikte çalıştı.

Elektrikli araçlar, standart ekipmanın eşiklerini aşan titreşimler ve ortaya çıkan ısı ile elektronik üzerinde büyük bir yük oluşturuyor. Çok uluslu bir teknoloji şirketi, Elektrikli kamyonları için Innodisk'in geniş sıcaklık aralığındaki DRAM modüllerini, endüstriyel sınıf flash depolamayı ve yan kuruluşu Antzer'in GPS Tracker'ını kullandı. Sonuç olarak, perakende dağıtım sistemleri, kirletici ve gürültü emisyonlarını azaltırken AI teknolojisinden yararlandı.

Innodisk Özel Asistanı Eric Chang, "AIoT uygulamalarındaki artışın, özellikle elektrikli araçlar ve akıllı şehir uygulamaları için, 2022’de de süreceğinden eminiz" dedi. Ayrıca, "Otobüs, kamyon, lojistik ve filo yönetimi gibi elektrikli araç alanlarının tümünde büyüme gerçekleşecek. AIoT ve akıllı şehirler için teknolojiye yatırım yapan daha fazla sayıda ülkeyle birlikte, akıllı sokak lambaları ve gözetim sistemleri de dahil olmak üzere akıllı şehirler de odak noktasını meydana getiriyorlar." Innodisk bu teknolojik gelişmeler için iyi hazırlanmış ve "Akıllı Bir Dünya İnşa Etme" hedefini belirlemiştir.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers