www.endustriweb.com
EPLAN

7/24: Yüksek Değerli Teknik Destek

Uluslararası firmalar genellikle günün yirmi dört saati çalışırlar. Bu firmalarda, müşteri projeleri ve yeni ürün geliştirme süreçlerinde yoğun programlar söz konusudur. Eplan yeni Yüksek Değer Desteğiyle şirketlerin hedeflerini gerçekleştirmelerine yardım ediyor. Şirketler dünya çapında 24 saat İngilizce telefon desteği, 2 saatten kısa süre içinde yanıtlama, Uzaktan Bağlantı Aracı ile problem analizi ve bir Teknik Destek Müdürüyle kişisel müşteri hattı dahil genişletilmiş destek hizmetlerinden yararlanabilirler.

7/24: Yüksek Değerli Teknik Destek
Bernd Schewior.jpg: Profesyonel Hizmetler Müdürü Bernd Schewior;  "Dünyanın her yerindeki müşterilerimizin Eplan ile olabildiğince verimli şekilde çalışmasına yardım ediyoruz"

Monheim/Nuremberg, 25 Kasım 2014 - Bir çok şirket farklı global bölgelerde iş yapıyor ve bu şirketlerin tasarım mühendisliği departmanlarında tüm günü dolduracak şekilde personel tahsisi yapılıyor. İşletimin güvenilir olması ve sistemin kullanılabiliyor olması çok önemli. Bunun yanında yüksek seviyeli bir müşteri hizmeti isteniyor. Çözüm sağlayıcısı Eplan, yeni ücrete tabii Yüksek Değer Desteğiyle dünya çapında tam destek sunuyor. Küresel oyuncular telefon üzerinden yılın her günü gece gündüz mevcut olan, bir Eplan teknisyeni için bekleme süresinin en fazla iki saat olduğu ve bir Teknik Destek Müdürüyle kişisel müşteri hizmetini içeren destekten yararlanıyor. Eplan bu geniş tabanlı hizmet desteğiyle zorlu bir hedef yolunda ilerliyor. Profesyonel Hizmetler Müdürü Bernd Schewior şunları paylaşıyor: " Dünyanın her yerindeki müşterilerimizin Eplan ile olabildiğince günün her saatinde verimli şekilde çalışmasına yardım ediyoruz". Bu teknik desteği internet tabanlı Eplan Çözüm Merkezi ve entegre bilgi veri tabanı tamamlıyor ve burada kullanıcılar bir anahtar kelime araması yaparak çözüm ve dokümantasyon sağlayabiliyor ve tüm potansiyel problemleri hızlı bir şekilde kendileri çözebiliyorlar.

Teknik Destek Müdürleri kişisel iletişim sunuyor ve müşterinin sistemine ve süreçlerine aşina durumdalar. Müdürler, gelen tüm destek talepleri için genel bakış imkânına sahiptirler ve kullanıcılara ihtiyaçları olan bilgiyi sağlamaktan sorumludurlar. Teknik müşteri desteği ve sofistike sistem bakımından yıllara uzanan deneyime sahiptirler ve uzman Eplan alanlarıyla yakın işbirliğinde olurlar.


Gereksinimleriniz ile Uyumlu Üç Destek Seviyesi


Her şirketin yapısı ve dolayısıyla teknik destek gereksinimleri farklıdır, bu nedenle Eplan aralarından seçim yapabileceğiniz üç farklı yazılım hizmet seviyesi sunmaktadır. Daha önce standart hizmetlerin bir parçası olarak sunulan Eplan Temel Destek gerekli tüm teknik destek temel fonksiyonlarını sunuyor. Bu fonksiyonlara güncellemeler, Eplan Çözüm Merkezine ve Eplan Veri Portalına erişim ve çalışma günleri 8:00 ile 17:00 arası pek çok farklı dilde telefon desteği dâhildir. Eplan Çözüm Merkezine erişim bu yılın başında pakete eklendi ve entegre bilgi veri tabanı gibi pek çok avantaj sağlıyor. Premium Desteği seçen şirketler ise daha kısa bekleme süresi, daha fazla program sürümü desteği ve BT uygulamaları için genişletilmiş destek gibi ek avantajlardan yararlanıyor. En yüksek seviye olan Yüksek Değer Desteği şirketler için komple hizmet spektrumunu içeriyor.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers