www.endustriweb.com
STAHL

Tehlikeli Alanlar İçin Enerji Tasarrufu Sağlayan Işıklar

Kompakt, inovatif LED dizayn.

Tehlikeli Alanlar İçin Enerji Tasarrufu Sağlayan Işıklar
Waldenburg – R. STAHL şimdi 1/21 ve 2/22 patlayıcı ortamlarda (Ex zone) kullanım için, kullanıcılar için sıradan lineer aydınlatma armatürlerine alternatif sağlayan, kompakt LED-ampullerden oluşan boru şeklinde bir aydınlatma armatürü sunuyor. Yalnızca 55 mm çapındaki yeni lambalar, geleneksel lineer aydınlatma armatürlerinin kapladığı alanın yarısından azını kaplarken, aynı zamanda %50'nin üstünde daha düşük bir ağırlığa sahip. Bununla birlikte en dikkat çekicisi olan ise 6036 serisinin olağanüstü bir ışık verimliliğine sahip olmasını sağlayan dizaynı: örneğin, LED ampullerden oluşan, boru şeklindeki 30 adet dört fit uzunluğunda aydınlatma armatürü yaklaşık 500 lx aydınlık sağlıyor; normalde bu seviyede bir aydınlık sağlamak için her biri iki adet 36 W floresan tüpe sahip 35 lineer aydınlatma armatürü veya alternatif olarak, LED ampullerle donatılmış 48 geleneksel kutu tipi birim gerekir. Ancak, R. STAHL'ın sunduğu yeni lambalar yaklaşık %50 daha az elektrik harcıyor; elektrik tüketim değeri ise 100 lx için sadece 1,5 W/m². Bu, işletim maliyeti açısından muazzam bir tasarruf sağlıyor; zaman dilimi ve nispi çözüme bağlı olarak, uygulamada %20'nin biraz altında veya %50'nin üstünde tasarruf elde etmek mümkün.

Boru şeklindeki aydınlatma armatürleri -40'tan +60 °C'a kadar geniş bir sıcaklık aralığında kullanılabilir. Bakım gerektirmeyen bu birimler, genel aydınlatma amaçlarına veya makine lambası olarak kullanıma uygundur. İnce dizaynı sayesinde, bu lambalar erişilmesi güç yerlere dahi takılabiliyor ve +60 °C ortam sıcaklığında bile 80.000 saatlik kullanım ömrüne ulaşabiliyorlar. Titremeye karşı dayanıklı olan bu birimler IP66/IP67 korumalıdır; dolayısıyla, denizcilik uygulamaları için mükemmel bir uyuma sahiptirler. ATEX ve IECEx sertifikalarının yanı sıra, birçok büyük pazar için (GOST, Gazpromnadzor, UL do Brasil, GL) sertifikaları da bulunmaktadır.

Açıklama: Olağan üstü ışık verimliliği sayesinde, yeni 6036 serisinde yer alan LED ampullü koridor lambaları işletim maliyetlerinde gözle görülür oranda tasarruf sağlıyor.

http://tekinfo.link/r13078f826

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers