www.endustriweb.com
STAHL

R. STAHL firmasından EXLUX doğrusal aydınlatma armatürleri: test edilen ve onaylanan en güncel aydınlatma teknolojisi

R. STAHL firmasından EXLUX doğrusal aydınlatma armatürleri: test edilen ve onaylanan en güncel aydınlatma teknolojisi
R. STAHL EXLUX 6002/6402 serisi doğrusal aydınlatma armatürleri her iklime uygun olan enerji tasarruflu genel aydınlatma iyileştirmeleridir

Waldenburg – test edilen ve onaylanan uygun tasarımlarına yönelik benzer bir görünüşe rağmen, R. STAHL 6002 ve 6402 serisi doğrusal aydınlatma armatürleri en güncel LED teknolojisini kullanıyor. Tavan kurulumu için uygundur, avize lambaları veya direklere monte olarak kullanılabilirler, patlamaya dayanıklı olan bu cihazlar özellikle 1, 21, 2 ve 22. bölgelerde enerji tasarruflu genel aydınlatma sağlıyor. Benzer formları flüoresan tüpler içeren geleneksel doğrusal aydınlatma armatürlerinden LED aydınlatma kaynaklarına geçişin düzgün bir süreç olmasını sağlıyor. Fotometrik açıdan, 52 W aydınlatma armatürü iki geleneksel 36 W flüoresan lambasına eşittir. Ancak, 100,000 saate kadar çıkan çalışma süresi çok daha yüksek hizmet ömrüne sahip olduklarını ve 5800 lm oranına kadar çıkan ışık akışı ve her bir W için 100 lm'den fazla olan mükemmel aydınlatma etkinliğine sahip olduğunu gösteriyor.

Buna ek olarak, ince, düşük profilli GRP kılıfları sayesinde lambalar aynı sınıftaki genel olarak mevcut olan rakip ürünlerin üçte biri ağırlığındadır. 6002 serisi modeller "artırılmış güvenlik" (Ex e) türü korumaya sahipken, 6402 serisi aydınlatma armatürleri "kıvılcım çıkarmaz" (ex nA) türündedir. Güçlü IP66/IP67 tasarımlarıyla dikkat çeken ürünler -30 °C ve +55 °C arasındaki çevresel sıcaklıklarda kullanılabilir. Her iki seri de oldukça ekonomik 28 W veya 52 W standart sürümleridir. 700 mm ve 1310 mm uzunluğundaki dağıtıcılar ile veya dağıtıcılar olmaksızın tedarik edilebilirler. Mevcut R. STAHL aydınlatma çözümleri kampanyası LED aydınlatmasının geleneksel aydınlatma ile kıyaslandığında sahip olduğu önemli faydalara yönelik eğitici bilgi vermektedir. Kampanyanın internet sitesi www.stahl-explorers.com, hem LED teknolojisine yönelik geçmiş bilgisi hem de aydınlatma çözümlerine yönelik en güncel haberleri içeriyor ancak aynı zamanda oldukça zor koşullar altında çalışan aydınlatma armatürlerinin işlemine dair aksiyon dolu kısa klipleri de kapsıyor.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers