www.endustriweb.com
Bonfiglioli

Yeni IE3 Motorları (7.5-22kW) - genişleyen ve yenilikçi IE3 ürün serisinde Bonfiglioli'nin ilk adımı

IE3 sınıfı gereksinimlerini yerine getiren 2 yeni motor serisi 7.5-22kW aralığında artık kullanıma hazır.Bonfiglioli, sürdürülebilir enerji kullanımına ve yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımına yönelik girişimleri destekliyor. Elektrikli motor verimliliğini artırmak için dünya çapında sürdürülen süreç şirketin en yüksek önceliğidir ve yenilenebilir enerji sektöründe lider bir firma olarak tüm müşterileri için kendini bu geçişi yapmaya adamıştır. Enerji tasarruflu yeni BX/MX motorlarının piyasaya sunulması Bonfiglioli'nin çevre koruması olan bağlılığının diğer bir kanıtıdır.

Yeni IE3 Motorları (7.5-22kW) - genişleyen ve yenilikçi IE3 ürün serisinde Bonfiglioli'nin ilk adımı
BX/MX motorları, çeşitli gereksinimleri ve çevresel normları yerine getirmektedir. IEC 60034-30 uluslararası standartlarına göre bu motorlar IE3 verimlilik sınıfının standartlarını karşılamaktadır. IE3,  hâlihazırda dünya standartlarına göre resmileştirilmiş en üst verimlilik derecesi olduğundan dolayı yeni BX/MX motorlarının "X" simgesi verimlilikte mükemmellik anlamına gelen "eXellence" ifadesinin kısaltmasıdır.

Ayrıca, Avrupa Parlamentosu ve Konseyi tarafından elektrik motorlar için Çevreye Duyarlı Tasarım ile ilgili gerekliliklerin belirtildiği şekilde, IE3 standartlarını karşılamak için, BM/MX motorları da Elektrik Motorları için Çevreye Duyarlı Tasarım Gereklilikleri ile uyumludur (640/2009 nolu Yönetmelik - 22 Temmuz 2009 tarihli 640/2009 nolu Komisyon Tüzüğü (EC) Yönerge 2005/32 / EC).

BX/MX motorları, düşük çevresel etkiye sahip son derece verimli ve uygun maliyetli bir çözüm sunar. Motorlar termal korumanın yanı sıra IP65'e kadar koruma derecesi sunar (Bimetalik veya Ptc). Ayrıca motorlar, artan ve mutlak enkoder kullanılabilirliğine ve bir anti-yoğuşma tahliyesine sahiptir. Tüm bu üstün özellikler, düşük enerji tüketimi özellikle de kesintisiz görev eylemleri gerektiren çeşitli uygulama aralıkları için BM/MX motorlarını ideal hale getirmektedir.

Yeni BX/MX serisinin piyasaya sürülmesiyle birlikte, Bonfiglioli aşağıdaki özellikleri içeren asenkron motorların mükemmel bir yelpazesini sunuyor:

Seri / Verimlilik Sınıfı / IEC - Kompakt
BN / IE1 / IEC
BE / IE2 / IEC
BX / IE3 /  IEC
M / IE1 / Compact
ME / IE2 / Compact
MX / IE3 /  Compact

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers