www.endustriweb.com
Bonfiglioli

FDK ve FZP sürümleri: Yeni kolay bakım serisi

Yeni FDK ve FZP sürümleri, periyodik bakım gerektiren uygulamalarda işlemleri önemli ölçüde basitleştiriyor. Yeni çıkış katı tasarımı sayesinde, makinenin redüktör yapısının kolay ve hızlı şekilde sökülmesine olanak sağlıyor. Bu tasarım yenilikleri, uzun süre, taşıma bandı tahriki, kaldırma ve yükseltme gerektiren madencilik, şeker işleme ve denizcilik sektörlerindeki uygulamalar için son derece yararlıdır.

FDK ve FZP sürümleri: Yeni kolay bakım serisi
Bonfiglioli´nin 300 Serisi, sarsımlı yüklemelerin ve darbelerin istisnadan daha çok kural olduğu zorlu uygulamalar için son derece uygun olan sağlam ve çok yönlü bir çözümdür. Uzun bir çalışma Ömrü sağlamak için dayanıklı yatakları bulunmaktadır. Bonfiglioli´nin, endüstriyel uygulamalar için planet dişli redüktörlerini iyileştirme ve yenilemeye yönelik süregelen misyonu, işletme mekanizmasının uygulamaya daha kolay ve daha güvenli şekilde takılıp sökülmesini sağlayan iki yeni önemli özelliği beraberinde getirmiştir. Yeni FDK ve FZP sürümleri, "şaft destek" montajı için seriyi daha etkin ve uygun hale getirecek olan bir delikli çıkış mili özelliğine sahiptir. Delikli mil çözümleri, yeni eksen kilitleme halkası sayesinde makinenin milinin redüktörden sökülmesinde harcanan zamanı ve gücü azaltıyor. Yeni ürün çözümleri, akıllı tasarımı sayesinde montaj ve devreye alma işlemlerini daha kolay ve daha hızlı hale getirmekle beraber vidanın daha kolay ve daha doğru şekilde sıkılmasına olanak sağlıyor.
Ayrıca, sıkma diskinin üstün tasarımı kurulumu ve devreye almayı iyileştirecek ve hızlandıracak.

120 ° açılı iki anahtara sahip olan delikli mil, tam nominal tork ve maksimum tork İletimlerine olanak sağlayacak. Dişli deliklere sahip eksenel kilitleme halkası, daha kolay ve daha güvenilir bir şaft montajı için bir çözümü tamamlıyor. Anahtarlı delikli mil, 300-310 arasında değişen daha küçük boyutlarda bulunmaktadır ve “FDK” kısaltması olan serilerin belirlenmesinde dâhil edilecek; FZP sürümü kullanılabilir olduğunda, 311-325'den daha büyük boyutlarda olacak.

Yeni 300 serisinin diğer gelişmiş tasarım bileşeni ise DIN 5480 standartlarına uygun olan ve mevcut FP sürümünde bulunan dayanıklı yataklar sunan dişli delikli mildir. Bu, makinenin şaft katının hizalanmış montaj için çift merkezleme sağlıyor. Anahtarlı delikli mil gibi, dişli delikli mil de, daha kolay montaj için dişli deliklere sahip bir eksenel kilitleme anahtarı içermektedir ve tam nominal ve maksimum tork İletimlerine olanak sağlar.

Daha basit tasarımı ve vida sıkma torkunun "görsel-kontrolü" sayesinde, yeni sıkma diskleri muhtemel montaj hatalarını önlüyor (sıkma diskini sökerken ve yeniden takarken dahi).

Bu gelişmiş tasarım, 300 serisini bundan böyle, her boyuttaki ve orandaki mil monte gereksinimleri için eksiksiz ve etkili hale getirmektedir. Seri, 1,000-1,287000 Nm tork aralığına ve 3.4-5,234 vites oranlarına sahiptir.

Bonfiglioli'nin yeni 300 serisi, müşteri ve uygulama gereksinimleri uyum sağlama ve montaj sürecinde daha fazla kontrol sağlama imkanı sayesinde müşterilerine daha kaliteli ve daha esnek bir çözüm sunuyor. Aynı zamanda piyasada bulunan en kompakt çözümdür.
FDK ve FZP sürümleri: Yeni kolay bakım serisi
FDK: Çift kamalı ,aksiyel sabitleme halkalı delik mil
 
FDK ve FZP sürümleri: Yeni kolay bakım serisi
FZP: Aksiyel sabitleme halkalı, frezeli delik mil

FDK ve FZP sürümleri: Yeni kolay bakım serisi
G0A: Çift parçalı sıkma bileziği

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers