www.endustriweb.com
FAULHABER GROUP

Kompakt boyutlarda yüksek performans

Tamamen yeni Lineer Aktüatör L ürün ailesi ile FAULHABER, geniş bir uygulama yelpazesine yönelik olarak benzersiz bir anahtar teslim çözüm sunuyor. 06L/08L/10L'nin daha küçük versiyonları tıp, laboratuvar otomasyonu, optik ve fotonik veya uzay uygulamaları için ideal. En yeni GPT dişli teknolojisini kullanan daha büyük 22L/32L versiyonları ise endüstriyel otomasyonun yanı sıra optik ve fotonik uygulamaları için tasarlandı. Lineer aktüatör FAULHABER L ailesi bu nedenle çok çeşitli DC motorlar, 4 kutuplu ve 2 kutuplu fırçasız motorlar veya kademeli motorlar ile kombine edilebilirler ve farklı FAULHABER motor ailelerinin tork ve hız aralığından en iyi şekilde yararlanmak için optimize edilmişlerdir.

Kompakt boyutlarda yüksek performans
Linear Actuator L ürün ailesi. © FAULHABER

Eşsiz Lineer Aktüatör FAULHABER L ürün ailesi, kompakt boyutlarda yüksek performans için tasarlanmış olup büyük giriş hızını veya yüksek çıkış kuvvetini destekler. Robotik, endüstriyel makineler ve laboratuvar ekipmanları gibi çok çeşitli uygulamalar için son derece uygundur. Uygulamanın gerektirdiği çeşitli kuvvet veya hız çalışma noktalarına uyması için en uygun konfigürasyonu seçmek adına eşit olarak dağıtılmış çok sayıda indirgeme oranı mevcuttur. Bu yeni aile aynı zamanda farklı vida boyutları ve türleri sunarak yüksek esneklik sağlar. Bunun yanı sıra farklı ortam koşullarına cevap vermek ve çeşitli flanş ve somun konfigürasyonları sayesinde uygulamalar içindeki mekanik entegrasyonu daha hızlı ve pürüzsüz hale getirmek için geniş bir seçenek yelpazesi mevcuttur.

Ayrıca yeni FAULHABER L ailesi çok sağlam bir tasarım sunmaktadır. FAULHABER DC motorlar, 4 kutuplu ve 2 kutuplu fırçasız motorlar veya step motorlar gibi geniş motor portföyü ile kombine edilebilmektedir. Her zaman olduğu gibi, müşteriye özel değişiklikler de sunulabilir. Bunlardan bazıları, özel ortam koşullarıyla belirli gereksinimleri karşılarken diğerleri ise ürünün uygulama sistemine entegrasyonunu kolaylaştırır veya doğruluk gibi belirli ihtiyaçları karşılamak için belirli performans parametrelerini geliştirir.

Ürün seçenekleri, kapline, vidaya veya her ikisine değinebilir. Örneğin:
• vida tipi ve uzunluğu;
• somun tipi ve uzunluğu;
• belirli sıcaklık aralığı veya
vakum gibi özel çevre koşulları;
• kombinasyon ünitesini uygulamaya entegre ederken farklı motor kablosu veya terminal yönü.

Mevcut vida türlerinin her birinin, özel ihtiyaçlara en uygun olanı bulmak için dikkate alınması gereken kendi özellikleri vardır. Bilyalı ve kılavuz vidalar arasındaki temel fark, vidalı mil somununun yuvarlanma hareketidir. Bu da kılavuz vidalara özgü kayma sürtünmesini ortadan kaldırarak çok yüksek bir verimlilik sağlar. Daha küçük FAULHABER L serisi 06L/08L/10L, iki yük özelliğinde kurşun vidalarla donatılmıştır. Daha büyük 22L ve 32L serileri, kılavuz vidalarla ve ayrıca iki doğruluk seçeneğinde bilyeli vidalı versiyonlar olarak sunulmaktadır.


Kompakt boyutlarda yüksek performans
linearaktuator A5

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers