www.endustriweb.com
wenglor News

wenglor B60 serisi: İleri Seviye Makine Vizyonu Sayesinde Masif Güç

wenglor sensoric group’un B60 serisinin birinci sınıf performansı, endüstriyel görüntü işleme alanında yeni bir seviyeye ulaşıyor.

wenglor B60 serisi: İleri Seviye Makine Vizyonu Sayesinde Masif Güç

Donanım ve yazılımın etkili etkileşimi sayesinde, zorlu görüntü işleme uygulamaları için kapsamlı ve genişletilebilir çözümler gerçekleştirilebiliyor. HALCON’un yüksek performanslı yazılım ekosistemi wenglor uniVision 3’e sorunsuz entegrasyonu sayesinde wenglor B60 serisinin Smart Camera’ları, sezgisel parametreleme ve bireysel programlamayı tek bir pakette sunuyor. En yeni Machine Vision sürümünün öne çıkan özelliklerine daha yakından bakış.

Otomatik odaklama veya C mount sayesinde Smart Camera tüm zorlukların üstesinden gelir. En ince ayrıntısına kadar akıllıca düşünülmüş: Çünkü aletsiz donanım montajı kurulumu kolaylaştırırken, önceden tanımlanmış projeler ve kapsamlı bir modül koleksiyonu yazılım tarafında standart ve özel uygulamalar için çözüm sunar. wenglor, Smart Camera B60 ile görüntü işleme ve kontrol görevlerindeki mevcut sorunların birçoğunu etkin bir şekilde çözen yenilikçi bir Machine Vision ürünü sunar. wenglor B60, pahalı Vision sistemlerinin ve karmaşık özel yazılımlarına bağlı olma ile bağlantılı tüm kısıtlamaları profesyonel bir şekilde aşmaktadır. Esneklikten, performanstan ve sorunsuz entegrasyondan ödün vermeden. Kısaca: wenglor tarafından geliştirilen devrim niteliğindeki Smart Camera, daha basit Machine Vision çözümlerinin kullanımıyla ilgili endişeleri ortadan kaldırıyor.

Etkili donanım ve akıllı yazılım, Machine Vision ufkunu genişletiyor
Son derece modüler bir yapı ve bilgisayar performansıyla birleşen yüksek performanslı donanım sayesinde B60, şimdiye kadar sadece PC tabanlı VisionSystem’lerle gerçekleştirilebilen bir çözüme sahip: Karmaşık görüntü işleme görevleri için çözüm. Konum izleme, Pattern Match, obje algılama, ölçme, kod okuması veya sonuçların mantıksal olarak birleştirilmesine yönelik araçlar – bunlar neler yapılabileceğinin sadece birkaç örneğidir. Yeni wenglor uniVision 3, karmaşık ama aynı zamanda basit ve tekrarlanan görevleri de zahmetsizce çözer.

Aydınlatma modüllerinin, filtrelerin, merceklerin ve diğer ilave bileşenlerin aletsiz ve hızlı bir şekilde monte edilmesi, kurulumun kolayca yapılmasını ve görüntü kaydının optimize edilmesini sağlar. wenglor Smart Camera B60, otomatik odaklama ve C mount sayesinde görüntü işleme sisteminin her uygulamanın özel ihtiyaçlarına göre bireysel olarak uyarlanmasını mümkün kılmak için çeşitli varyasyonlar sunar.

Kolay parametrelenebilirlik bireysel programlanabilirlik ile buluşuyor
B60 serisi, uygun wenglor uniVision 3 yazılım paketi ile ideal bir şekilde tamamlanan, otomatik odaklamalı veya C mount’lu toplam 12 farklı donanım paketinde temin edilebilir. wenglor uniVision 3, modüler bir tasarım prensibine dayanır ve kolay parametrelenebilirlik özelliği ile puan topluyor. Önceden tanımlanmış çok sayıda proje önceden mevcuttur. Kapsamlı modül koleksiyonu, esnek bir şekilde her proje için istenen sıralamada ve sayıda kullanılabilen ayarlanabilir ve serbest kullanılabilir modüller sayesinde göze çarpıyor. Oyun Değiştirici olarak HALCON Scripting: Kolay parametrelendirmenin yeterli olmadığı karmaşık uygulamalara yönelik modüller bile HALCON içinde serbestçe programlanabilir. Script’in uniVision projesine dahil edilmesi için bir Machine Vision uzmanına veya programlama uzmanına gerek yoktur. HdevEngine’de programlama yapıldıktan sonra HALCON Script birkaç tıklama ile uniVision yazılımına içe aktarılabilir ve entegre edilebilir.

Diğer yenilikçi özellikler
wenglor B60’ın başka çığır açan fonksiyonları da var: Böylece B60, Smart Camera olarak entegre bir jiroskopa sahiptir. Örneğin, endüstriyel tesislerde temizlik veya bakım yapılırken kamera konumunun yanlışlıkla değiştirilmesi söz konusu olabilir ve bu da genellikle yanlış ölçüm sonuçlarına ve uzun süren hata aramasına yol açabilir. wenglor Smart Camera B60, entegre konum sensörü sayesinde istenmeyen konum sapmalarını hemen algılar. Cihaz durumu LED’i üzerinden bu bilgi verilir, böylece hata kaynağının (bu durumda hatalı ayarlanan kamera) bulunması kolaylaşır.

Bir ağda birden fazla Smart Camera kullanıldığında, her bir Machine Vision cihazının bulunabilirliği yeni wenglor Discovery Tool ile büyük ölçüde kolaylaştırılır – hatta bunu mevcut tesis altyapısının ağ yapılandırmasından bağımsız olarak yapar. wenglor Discovery Tool, B60’ın kolay web tabanlı yönetimi ve konfigürasyonuna olanak sağlayan cihaz web sayfasına sezgisel bir giriş ile öne çıkmaktadır.

Ürün özelliklerine genel bakış
  • Benzersiz hesaplama performansı
  • Modüler ve alet gerektirmeyen genişletilebilir gövde tasarımı
  • Çok sayıda farklı endüstriyel arabirim: Dijital IO’lar, ağ, Robot Vision (UR)
  • HALCON programlama ortamı için tam entegre arabirimli sezgisel parametreleme yazılımı

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers