www.endustriweb.com
Rail Cargo Group News

Rail Cargo Group: Orta Avrupa ile Orta Asya arası yeni bağlantılar

ÖBB Rail Cargo Group (RCG), TransNET'ini intermodal mal akışları için yeni TransFER bağlantıları ile genişletiyor ve böylece Orta Avrupa ve Orta Asya'daki ticaret merkezlerini orta koridor vasıtasıyla birbirine yakınlaştırıyor.

Rail Cargo Group: Orta Avrupa ile Orta Asya arası yeni bağlantılar

RCG, orta koridor üzerinden onaltı yeni intermodal taşıma ile Orta Avrupa ile Orta Asya'nın ticaret merkezlerini birbirine bağlıyor. İşlemler, ortaklarla birlikte gerçekleştiriliyor ve tüm güzergâh boyu verimli ve sorunsuz taşıma çözümlerini mümkün kılıyor. Rekabet edebilen yaklaşık 30 günlük transit zamanları ile düzenli olarak hareket eden trenler, deniz taşımacılığına cazip bir alternatifi sunuyor. Müşteriler 20 fit ve 40 fit konteynerler için daha kıza transit zamanlarından, güvenilir ve sürdürülebilir taşıma çözümlerinden ve her iki bölgedeki pazarlar arası iyileştirilmiş bağlantılardan faydalanıyor.

Jeopolitik kısıtlamaların bypass edilmeleri
Bu taşıma çözümlerinin önemli bir avantajı da ambargo altındaki ülkelerden güvenli ve güvenilir bir şekilde geçmeleri ve müşterilerin de böylece bir taşıma sigortası yaptırabilmeleridir. Ayrıca şu anda kapasiteleri aşılan yükleme ve yük boşaltma limanlarını ve deniz terminalleri ve iç bölge terminallerini de es geçiyorlar. Bu da daha az darboğazlara ve ithalat ve ihracat gönderilerinin daha verimli işlenmelerine vesile oluyor. RCG burada ilave nakliye hizmetleri dâhil olmak üzere tüm lojistik katma değer zincirini işleyebiliyor. Müşteriler her gün güncel taşıma durumu hakkında bilgilendirilmektedir.


Rail Cargo Group: Orta Avrupa ile Orta Asya arası yeni bağlantılar

Üç rota üzerinden çok yönlü imkânlar
Rotamız İstanbul (Türkiye) üzerinden Tiflis'e (Gürcistan), Erivan'a (Ermenistan), Bakü'ye (Azerbaycan), Astana'ya ve Almatı'ya (Kazakistan), Aşkabat'a (Türkmenistan) ve Taşkent'e (Özbekistan) devam ediyor. Rotamız Köstence (Romanya) üzerinden Tiflis'e (Gürcistan), Bakü'ye (Azerbaycan), Astana'ya ve Almatı'ya (Kazakistan), Aşkabat'a (Türkmenistan) ve Taşkent'e (Özbekistan) devam ediyor. Bunun dışında kuzey koridor üzerinden Astana'ya (Kazakistan), Taşkent'e (Özbekistan) ve Ulan Batur'a (Moğolistan) kadar devam ediyor.

www.railcargo.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers