www.endustriweb.com
NSK

NSK, 2023 Avrupa Distribütör Konferansına ev sahipliği yaptı

NSK, “İnsanlar, Ürünler, İş Birliği” sloganıyla, yakın zamanda Sicilya'nın göz alıcı kıyı beldesi Giardini Naxos’ta bu yıl yeniden düzenlenen prestijli Avrupa Distribütör Konferansına ev sahipliği yaptı.


NSK, 2023 Avrupa Distribütör Konferansına ev sahipliği yaptı
NSK Europe distribütörleri Sicilya'nın güzel kıyı beldesi Giardini Naxos’ta

18-21 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen bu prestijli etkinliğe Avrupa genelinde 22 ülkeden NSK ile iş birliği yapan distribütörler yoğun katılım gösterirken tüm katılımcılar şirket ve ürünleri hakkındaki yeni gelişmeler hakkında bilgi edinmek için heyecanlıydı.

En son 2019 yılında Hırvatistan’ın Dubrovnik şehrinde gerçekleştirildikten sonra pandemi nedeniyle ara verilen etkinlik ilk defa bu yıl yeniden gerçekleştirildi. 2023 etkinliğinin temel amacı, NSK'nın distribütörlerini şirketin en son yenilikleri ve organizasyonel değişiklikleri hakkında bilgilendirmekti. Bu etkinlik aynı zamanda katılımcılara tanışma ve yeni iş birliği fırsatları da sağladı. Katılımcılar ayrıca Avrupa'nın en yüksek aktif yanardağlarından biri olan Etna Yanardağı gezisine katılma fırsatı buldu. Temsilciler toplam 30 jipten oluşan araç konvoyu ile yanardağa ulaştırıldı ve burada dünyaca ünlü bu jeoloji harikası hakkında ilginç bilgiler öğrendi.

NSK Europe Endüstri Bölümü üst düzey yöneticileri, üç gün devam eden konferans boyunca çeşitli sunumlar gerçekleştirdi. Şirketin üst düzey yöneticilerinden Avrupa ‘’Aftermarket’’ Direktörü Paul Cranston şu açıklamada bulundu: “Önemli müşterilerimizle etkileşim kurmak için böyle bir fırsata sahip olmak son derece değerliydi ve iş birliği ortaklarımız için gerçekten önemli olan konulara odaklanmamıza yardımcı olması nedeniyle etkinlikte İnsanlar, Ürünler, İş Birliği teması seçildi. İş birliği ortaklarımızdan aldığımız geri bildirimlerin son derece şeffaf ve olumlu olması bizi gururlandırdı.”


NSK, 2023 Avrupa Distribütör Konferansına ev sahipliği yaptı
“İnsanlar, Ürünler, İş Birliği” NSK'nın 2023 Avrupa Distribütör Konferansının sloganıydı

Söz konusu iş birliği ortakları arasında, NSK Europe distribütörü olarak İrlanda’da faaliyet gösteren E. Fox Engineers şirketinin sahibi Des Fox da bulunuyordu. Fox düşüncelerini şu sözlerle ifade etti: "Son derece bilgilendirici bir NSK Europe Distribütör Konferansıydı. Hem etkinlik günü hem de diğer etkinliklerin organizasyonunda görev alan, bize mükemmel bir deneyim sunan herkesi tebrik ederim. NSK her zaman çok dürüst ve açık konuşur; böyle büyük bir üreticiye yakışan davranış da budur. Yılın bu zamanında mükemmel bir mekân seçilmiş, ayrıca NSK tüm etkinlik boyunca her ayrıntıya muazzam özen göstermiş.”

NSK yalnızca öngördüğü standartları karşılamak için gerekli pazar bilgisine ve deneyimine sahip yetkili distribütörler ve bayilerle çalışır. NSK, bu stratejiyle nihai kullanıcılara kalite güvencesine sahip ürünlerin sunulmasını, siparişlerin hızlı ve güvenilir bir şekilde işlenmesini ve kapsamlı mühendislik desteği sunulmasını temin eder.

NSK Europe, gelecek Avrupa Distribütör Konferansına 2025 yılında ev sahipliği yapacaktır. Yer ve tarih ile ilgili bilgiler daha sonra duyurulacaktır.

www.nsk.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers