www.endustriweb.com
HMS Industrial Networks AB

HMS Networks, Anybus CompactCom'un entegrasyonunu daha da basitleştiren Raspberry Pi Adaptör Kartını piyasaya sürdü

HMS Networks, endüstriyel cihaz üreticilerine, cihazları herhangi bir endüstriyel ağa bağlayan hazır bir iletişim arayüzü olan Anybus CompactCom'u test etmek ve değerlendirmek için basitleştirilmiş bir yöntem sunan Raspberry Pi adaptör kartını piyasaya sürdü. Önceki adaptör kartları Anybus CompactCom modüllerini STM32 veya NXP (eski adıyla Freescale) mikrodenetleyici platformlarıyla test etmek için tasarlanmışken, bu yeni adaptör kartı özellikle Raspberry Pi ile kullanılmak üzere tasarlandı.

HMS Networks, Anybus CompactCom'un entegrasyonunu daha da basitleştiren Raspberry Pi Adaptör Kartını piyasaya sürdü

Yeni adaptör kartı şunları sağlar:
  • Yaygın olarak kullanılan Raspberry Pi ile uyumluluk.
  • Kolay kurulum ve kullanım.
  • Ücretsiz indirilebilen Anybus Host Uygulama Örnek Kodu (HAEC) ile tam uyumluluk.
HMS Networks Anybus Tümleşik Ürün Müdürü Andreas Stillborg şöyle açıklıyor,
"Raspberry Pi dünya çapında 45 milyondan fazla ünite ile inanılmaz derecede popüler. Müşterilerimizin birçoğu zaten bir Raspberry Pi'ye sahip ve ona aşina. Bu nedenle, müşterilerimizin Anybus CompactCom'u test etmek ve değerlendirmek için Raspberry Pi'yi kolayca kullanabilmelerini sağlayan bir adaptör kartı geliştirmek istedik."

Raspberry Pi adaptör kartı, ücretsiz indirilebilen Anybus Ana Bilgisayar Uygulama Örnek Kodu (HAEC) ile tamamen uyumludur. Bu kod, müşterilerin adaptör kartı ve Anybus CompactCom modülü ile birlikte kullanarak gömülü geliştirme projelerine hızlı bir şekilde başlayabilecekleri Raspberry Pi için tasarlanmış bir referans portu içermektedir.

Andreas Stillborg, "Müşterilerimizin Anybus CompactCom ürünümüzü hızlı bir şekilde kurmalarına ve kendilerini tanımalarına olanak tanıyacağı için bu yeni adaptör kartı konusunda heyecanlıyız" dedi.

Daha fazla bilgi için:
https://www.anybus.com/products/embedded-index/anybus-compactcom-starterkit

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers