www.endustriweb.com
HMS Industrial Networks AB

HMS Networks, dünyanın ilk endüstriyel 5G router ve başlangıç kitini duyuruyor

HMS Networks artık endüstriyel özel ağlar için optimize edilmiş ticari olarak mevcut ilk endüstriyel 5G yönlendiriciyi piyasaya sürüyor. Wireless Router 5G, Ericsson Industry Connect 5G ağlarını desteklemekte olup, kullanıcıların kendi konumlarında 5G kullanmaya başlamasına olanak tanıyor. HMS ayrıca tipik endüstriyel kullanım durumlarının test edilmesi ve değerlendirilmesi için hazır bir başlangıç kiti de sunuyor.

İlk benimseyenler için
Wireless Router 5G, HMS Networks'ün teknoloji girişimi "HMS Labs" tarafından geliştirilmiştir ve 5G'yi erken benimseyenlerin yeni teknolojiyi denemelerine olanak tanımaktadır. Özel ağların CE uygunluk testini geçmesi için optimize edilmiş ticari olarak satılan ilk Endüstriyel 5G yönlendiricidir.

Bir fabrikada 5G ile kullanıcılar, kablosuz iletişimin sağladığı tüm esnekliğin yanı sıra iletişim hızları ve güvenlik açısından endüstriyel taleplere uygun kablosuz ağdan da yararlanmış olur.

Ericsson ortaklığı
Wireless Router 5G, Ericsson Industry Connect 5G çözümü ile bağımsız (SA) çalışmada, band n78 kullanılarak kapsamlı bir şekilde test edilmiştir. Kullanıcıların endüstriyel bir üretim ortamında sağlam bir hücresel bağlantı oluşturmasını sağlar. 4G ve 5G hücresel teknolojiyi destekleyen, otomatik yönlendirmeli araçlar, AGV'ler ve diğer endüstriyel makineler için de ideal bir iletişim çözümüdür.

Başlangıç kiti mevcut
HMS ayrıca, 5G'nin değerlendirilmesi ve Ericsson Industry Connect ile ağ başlatılması için mükemmel bir başlangıç seti sunar.

Başlangıç kiti, Wireless Router 5G'yi ve 5G ağı üzerinden veri gönderen iki endüstriyel IO-Link sensörünü içermektedir. Böylelikle kullanıcılar kendi uygulamalarını sıfırdan kurmak zorunda kalmadan kendi tesislerinde 5G'yi deneme şansı elde etmiş olur.

Sensörlerden gelen verilere, Modbus TCP ve MQTT protokollerinin yanı sıra JSON formatında da erişilebilmektedir. Ayrıca, 5G ağı üzerindeki sensör verilerini normal bir tarayıcıda göstermeye hazır web tabanlı bir demo da bulunmaktadır.

“Her zaman teknolojinin ön saflarında yer almaktan gurur duyuyoruz ve ticari olarak satılan bu ilk Endüstriyel 5G yönlendirici de bunun bir başka kanıtı,” diyor HMS Labs Geliştirme Müdürü Dr. Jens Jakobsen. “IO-Link sensörlü Wireless Router 5G ve 5G Başlangıç Kiti, kullanıcıların endüstriyel bir ortamda 5G'ye ilk adımlarını atmasına ve sektör için hiç şüphesiz çok faydalı olacak bir teknolojiden yararlanmalarına olanak tanıyacak.

HMS Labs üzerinde sunulmakta

Router ilk olarak sadece sadece Ericsson'un Industry Connect sistemi kullanıcılarını sunulmakta. Diğer altyapı sağlayıcılarının ve telekom operatörlerinin uygunluk süreci devam ediyor.

Video


HMS Networks, dünyanın ilk endüstriyel 5G router ve başlangıç kitini duyuruyor


Daha fazla bilgi için: https://www.hms-networks.com/technologies/5G/5G-solutions-starterkits

Resimler

HMS Networks, dünyanın ilk endüstriyel 5G router ve başlangıç kitini duyuruyor
HMS 5G Kablosuz Router


HMS Networks, dünyanın ilk endüstriyel 5G router ve başlangıç kitini duyuruyor


HMS Networks, dünyanın ilk endüstriyel 5G router ve başlangıç kitini duyuruyor
IO-Link sensörlü 5G Başlangıç Kiti kutu içinde gelmekte olup, Kablosuz Yönlendirici 5G ile mesafe ve sinyal gücünü ölçmek için iki sensör içermektedir.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers