www.endustriweb.com
HMS Industrial Networks AB

HMS Networks ve Red Lion Controls, Endüstriyel Bilgi ve İletişim Teknolojileri alanında daha güçlü bir hizmet için güçlerini birleştiriyor

Halmstad, 2 Nisan 2024.

HMS Networks ve Red Lion Controls, Endüstriyel Bilgi ve İletişim Teknolojileri alanında daha güçlü bir hizmet için güçlerini birleştiriyor

HMS Networks CEO'su Staffan Dahlström, Pensilvanya York'taki Red Lion ofisinde

HMS Networks, Red Lion Controls'ü Spectris Group Holdings Limited'den satın alma işlemini tamamladı. İki şirket artık tek bir varlık olup ortak pazara açılma stratejileri ve ürün teklifleri üzerinde birlikte çalışmaya başlayabilecek durumda.

İlk olarak 11 Aralık 2023'te duyurulan satın alma işlemi onaylandı. Bu da HMS Networks'ün artık 18 ülkede 1200 çalışanı olduğu anlamına geliyor. Personelin çoğu ABD, İsveç ve Almanya'da görev yapıyor.

Neler beklenmeli
HMS ve Red Lion müşterileri için başlangıçta herhangi bir değişiklik olmayacak. HMS ve Red Lion şirket isimleri değişmeyecek ve ürün markaları daha önce olduğu gibi aynı kanallar aracılığıyla pazarlanacak ve satılacak. Üretim ve sevkiyat sırasıyla HMS ve Red Lion kuruluşları tarafından gerçekleştirilecek. Red Lion personelinin, hms-networks.com adresinin kullanılacağı Hindistan haricinde, iletişim bilgileri ve e-posta adresleri de aynı kalacak.

Gelecekteki sinerji
İleriye dönük olarak, iki şirketin birleşmesi, özellikle HMS için Amerika pazarını ve Red Lion için Avrupa pazarını genişlettiği için önemli bir sinerji sağlayacaktır. Red Lion'ın satışlarının büyük bir kısmı, HMS'nin ağ geçidi ve uzaktan erişim ürünlerinin satışını artırmak için kullanabileceği gelişmiş bir distribütör ağı aracılığıyla Kuzey Amerika'dan geliyor. Satışlarının yaklaşık yüzde 60'ı Avrupa'daki büyük otomasyon pazarlarında ve gelişmiş ve hedeflenmiş pazar kanallarında olan HMS, Red Lion ürünlerinin belirli bölümlerini Avrupa'da çapraz satış yapabilecek.

"Red Lion'ın tüm yeni çalışanlarının ve değerli müşterilerinin HMS Networks ailesine katılmasından ve yolculuğumuzda heyecan verici yeni bir sayfa açacak olmamızdan dolayı büyük heyecan duyuyoruz. Ortak entegrasyon sürecini başlatırken, güçlerimizi birleştirmekten, ortak değerlerimizden ve olağanüstü müşteri değeri sunma taahhüdümüzden yararlanmayı dört gözle bekliyoruz. Önümüzdeki birkaç çeyrek boyunca odak noktamız sorunsuz bir entegrasyon sağlamak ve şirketlerimiz arasındaki sinerjileri aktif bir şekilde takip etmek olacak. Birlikte, Kuzey Amerika pazarındaki konumumuzu hızlandırmayı dört gözle bekliyoruz." diyor HMS Başkanı ve CEO'su Staffan Dahlström.

Entegrasyon çalışmaları ilerledikçe daha fazla bilgi verilecektir.
www.hms-networks.com
www.redlion.net

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers