www.endustriweb.com
EPLAN

Data Portal 1 Milyon İndirme Seviyesine Ulaştı Aylık indirme sayısı yeni bir rekora imza attı

Yüksek kaliteli veri, mühendislik için zorunlu bir hale geliyor ve Eplan Data Portal’ın yeni rekoru da bunu kanıtlıyor: kullanıcılar 2016 Haziran’da yaklaşık 1.000.000 tane cihaz ve parça verileri indirdi ve bu trend artışı devam ediyor. Bu rekor, üretici verilerine büyük bir gereksinim olduğunu ve veri entegrasyonu olmadan günlük yaşamın ve özellikle mühendisliğin aksadığını açıkça gösteriyor.

Data Portal 1 Milyon İndirme Seviyesine Ulaştı   Aylık indirme sayısı yeni bir rekora imza attı

.Çözüm sağlayıcısı Eplan´ın sadece 31 günde yaklaşık 1.000.000 veri indirme düzeyine ulaşması oldukça büyük bir heyecan yarattı. Bu durum Eplan yöneticileri için de sürpriz oldu, çünkü sekiz yıl önce Eplan Data Portal´ı kurduklarında bu hiç beklemedikleri bir şeydi. Kullanıcıların ilgisi hızla artıyor, nihayetinde sadece sürükle bırak yöntemiyle mevcut verileri doğrudan Eplan Projesine entegre ederek değerli vakitlerinden tasarruf ediyorlar. Şu anda portalda 620.000´den fazla cihaz verisi bulunuyor ve ayrıca yapılandırma yoluyla 1,2 milyondan fazla değişken sunuluyor. Bu trend büyümeye devam ettikçe, Endüstri 4.0 ile uyumlu ürünler ve çözümler bu değerli parça verilerine, yani ürün geliştirme sürecinin tamamında kullanılabilecek verilere duyulan ilgiyi güçlendiriyor.

Data Portal 1 Milyon İndirme Seviyesine Ulaştı 
Aylık indirme sayısı yeni bir rekora imza attı

Eplan Data Portal Global Koordinatörü Stefan Domdey bunu şöyle açıklıyor: »Portalımızın dünyanın dört bir yanında böyle olağanüstü bir şekilde ilgi görmesinden ve indirme sayısının sürekli artmasından oldukça memnunuz. Bu bizi yeni üreticiler ve bu üreticilerin cihaz verilerini entegre etmeye motive ediyor.» Portala henüz katılmayan sanayideki paydaşları portala dahil etmek amacıyla dünya çapındaki parça üreticileriyle yoğun görüşmeler gerçekleştiriliyor. An itibariyle temsil edilen üretici sayısı 147 ve bu sayı sürekli artıyor. Sadece 2016 yılında Eplan 33 yeni üreticiye kapılarını açtı. Bu rakam, yüzde 29 büyümeye tekabül ediyor ve Belden Cable, Cisco, Hyundai Heavy Industries, LSIS, TE Connectiviy, Wittenstein avend Yokogawa küresel çapta saygın markaları içeriyor.  

2016 yılında eklenen üreticilerin listesi şu şekilde: 

- ATR Industrie Elektronik:EMEA
- Autosen:EMEA
- Belden Cable:APAC
- Cardiff Cable:APAC
- Cisco:AMERICA
- Degson Electronics:APAC
- Dorou Cable:APAC
- ECHU Wire and Cable:APAC
- Eurotherm:EMEA
- HIWIN:EMEA
- Hyundai Heavy Industries:APAC
- IDS GmbH:EMEA
- IFSYS:EMEA
- JITE Inc.:APAC
- Lanbao Sensing Technology:APAC
- LSIS:APAC
- MCU:EMEA
- Microsens:EMEA
- Powerohm Resistors:AMERICA
- Procentec:EMEA
- Prysmian Group:EMEA
- Sassin:APAC
- SCED Electronics:APAC
- Schrack:EMEA
- Service Wire:AMERICA
- Sinomags:APAC
- Shanghai Sodron Automation:APAC
- SUPU Electronics:APAC
- TE Connectivity:AMERICA
- TELE Haase:EMEA
- Tornado Modular Systems:EMEA
- Wittenstein:EMEA
- Yokogawa:APAC 

Sonuçlar 

Kullanıcılar, çok geniş yelpazedeki cihaz verilerini beğeniyle karşılıyor ve Eplan Data Portal´ı günlük tasarım mühendisliği işlemleri için kullanıyor. Dünyanın dört bir yanındaki tasarım departmanlarından gelen bu mükemmel tepkiyle, portal, cihaz ve parça verileri için küresel bir temel taşı olmaya devam ediyor.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers